Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

calculator pentru generator

Vizitator djman0567

Postări Recomandate

Vizitator djman0567

domnilor, multi dintre voi ati experimentat, executat, etc. generatoare ptr eoliene, dar nimeni nu a conceput si un calculator pentru ele. (cu diam. CuEm, nr. spire pe bobina, tip de magneti, etc) Ca din pacate nu toti suntem ingineri, cu toate ca unii dintre noi suntem tehnicieni si buni executanti, dar nu prea le avem cu calculele. :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vfp_marius

2

• florint

1

• arcadius

1

Vizitator djman0567

aceste calc vor usura foarte mult munca unora dintre noi care vrem sa facem totul homemade :da , fiindca din pacate este criza. :bataie P.S. am mai gasit niste scheme de invertoare destul de simple

Link spre comentariu

aceste calc vor usura foarte mult munca unora dintre noi care vrem sa facem totul homemade :da , fiindca din pacate este criza. :bataie P.S. am mai gasit niste scheme de invertoare destul de simple

ai putea sa postezi acele scheme de invertoare , sunt interesat. :freaza:
Link spre comentariu

ai putea sa postezi acele scheme de invertoare , sunt interesat. :freaza:
poftim si o schema cu invertor Marius e buna rau .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări