ahegyes Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 MDF in Timisoara de aici: http://www.holver.ro/holver/contact/timisoara/ Singura problema e ca se vinde doar placa intreaga. In schimb se taie la orice dimensiuni gratuit (din cate stiu eu). Succes. Link spre comentariu
ahegyes Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Uite magnat express 10 : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... Xpress_10/ .Din cate vad eu .... magnatul acesta tot pentru masina pare a fi. Nu imi place ca sasiul e de tabla, in schimb parametrii T/S par promitatori (daca sunt reali). Conform acestora ar merge intr-o cutie de 40litrii cutie inchisa cu un f3 de aprox. 45hz sau in incinta bass-reflex intr-un volum de 80litri (cam mult pt. 10") cu un f3 de aprox. 27hz. Aceste rezultate sunt din simulare, dar intr-o camera reala avem de a face cu room-gain de pana la 12db in zona frecventelor foarte joase si astfel la cutie inchisa ne putem astepta la un f3 de aprox 27-30hz, iar in bass-reflex chiar pana la 22hz. Eu as recomanda cu acest dif. o incinta inchisa mai ales in masina unde cabin-gain-ul poate fi chiar mai mare de 12db. Link spre comentariu
Vizitator bogdan S Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 A mentionat cineva de mdf , unde pot gasi in TM ? . Uite magnat express 10 : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... Xpress_10/ . Filtre nu gasesc pe Gogu decat firme care nu le stiu insa ai putea incerca cu asta : http://www.hi-end.ro/modul-filtru-subwo ... -1503.html . Un subwoofer are : dif , filtru , cutie . Boxele au : Joase si inalte + filtru pe 2 cai ( pe 2 cai) sau Joase medii inalte + filtru pe 3 cai ( boxa pe 3 cai) , dar e mai complicat sa le faci pe 3 cai , mai bine ramai la 2 . boxele de cat vrei sa le faci ?Nici eu nu mai stiu ce vreau sa fac. Am vazut cateva articole pe site care m au bagat in ceata . Ce am inteles eu ca nu conteaza cat este de mare difuzorul si nu trebuie sa aiba 1 milion de W sa se auda tare si bine . Eu am crezut ca este simplu de facut gen instalatia audio la masina. 1 subwoofer , 2 boxe + 1 amplificator. Dar cand am vazut site ul lui ahegyes am vazut cat este de complicat sa il faci. Mai ales incintele , habar nu aveam ca trebuie bagat atatea chestii intr o boxa de camera .Trebuie sa ma documentez daca vreau sa fac ceva de calitate.Multumesc baieti . Link spre comentariu
cata_124 Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 am sa iti dau mai jos niste sfaturi. Link spre comentariu
cata_124 Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 salut doresc sa fac si eu o precizare la postarea ta. eu te sfatuiesc daca tot zici ca nu iti permiti si vrei sa faci un sub. bun si ieftin iti recomand hp15w de la blue tech costa doar 200 lei si la dimensiunile lui de 15`` este super bun daca dai cu 150-200 w in el nu cred ca iti mai sta ceva bine prin casa coboara destul de bine sau daca mai poti dispune de 50 de lei 60 iti recomand lw15 tot de la blue tech putere mai mare 500w 97 db. cam asta am avut sa iti precizez ca o recomandare low cost. bafta la auditie cauta si vezi pareri despre dif. recomandate de mine poti vedea filmari si pe youtube audiitii cu sub. facute cu aceste difuzoare si rup destul de bine nu are rost sa dai 400-500 de lei pentru un dif.parerea mea te salut si spor la construit iti dau si idee de incinta bas reflex ptr hp15w in caz ca te rezumi asupra lui. Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 desi poate cam tarziu,uite 2 recomandari dayton SD315-88 70E 12" dayton SD270-88 55E 10" ambele se preteaza f bine la ce vrei sa faci,si nu necesita cutii f mari uita restul improvizatiilor cu midwofere de sonorizare sau difuri auto low-budget in casa sunt alte cerinte,mai ales la subbas Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 salut doresc sa fac si eu o precizare la postarea ta. eu te sfatuiesc daca tot zici ca nu iti permiti si vrei sa faci un sub. bun si ieftin iti recomand hp15w de la blue tech costa doar 200 lei si la dimensiunile lui de 15`` este super bun daca dai cu 150-200 w in el nu cred ca iti mai sta ceva bine prin casa coboara destul de bine sau daca mai poti dispune de 50 de lei 60 iti recomand lw15 tot de la blue tech putere mai mare 500w 97 db. cam asta am avut sa iti precizez ca o recomandare low cost. bafta la auditie cauta si vezi pareri despre dif. recomandate de mine poti vedea filmari si pe youtube audiitii cu sub. facute cu aceste difuzoare si rup destul de bine nu are rost sa dai 400-500 de lei pentru un dif.parerea mea te salut si spor la construit iti dau si idee de incinta bas reflex ptr hp15w in caz ca te rezumi asupra lui.HP-15W este un difuzor fabricat de P-audio nicidecum de Blue tech E ca si cum ai spune ca BMW520D este fabricat de Dacia http://www.discopro.ro/?p=productsMore& ... ame=hp-15w Link spre comentariu
cmariuss Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 desi poate cam tarziu,uite 2 recomandari dayton SD315-88 70E 12" dayton SD270-88 55E 10" Se pot cumpara din Romania ? Si daca da, de unde ? Link spre comentariu
Vizitator beny_95_sv Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Spuneti numai aberatii...si ce daca are difuzorul 1000 w ..omul trebuie sa asculte la maxim?..si 1000 w muzicali nu RMS(acum nici cei rms nu sunt reali).....Cat despre subwooferul care vrei sa ti-l faci...mai bine pune lw15 de la blue tech si nu o sa iti para rau...si cum au spus si altii iti trebuie amplificator...Te asteptam cu poze.. Link spre comentariu
Vizitator bogdan S Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Ce parere aveti de sistemul Logitech z2300 ? Am inteles ca se strica cam repede ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum