ALVIN Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Am fost in Rastro (un tirg duminical care se tine in centrul Madridului ) si am facut citeva poze cu aparatele vazute pe acolo. Preturile cerute sint mari (80-200 €) dar nici nu se prea vind. Unul avea magazinul plin de aparate vintage dar nu m-a lasat sa le fotografiez. Am stat mult de vorba cu un mos care zice ca are vreo 20 000 de lampi, al lui e gramofonul cu disc DECCA rosu (ultimele doua foto), arata si functioneaza bine, cere pe el 2000 €. [/url In final citeva exemple de ce se poate gasi la Rastro] [/url Cam asta-i situatia pe aici... O saptamina buna tuturor forumistilor! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Să dea dracii! În ultima poză parcă văd o Mobra cu pedale! Link spre comentariu
YO7DIG Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 ASTA DA MAGAZIN , AI CE CUMPARA , E MAI GREU SA TE HOTARASTI CE , EU LE-AS LUA PE TOATE... E DE VIS...SUCCES LA NEGOCIERE Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Interesant, ce scoruri au vanzatorii la radiouri pe acolo? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 La cat de multe sunt la oferta,cred ca sunt mai accesibile decat unele de pe la noi... Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Preturile, in opinia mea, sint mari (n-am vazut nici un aparat mai jos de 50€), de aceea nici nu mi-am propus sa achizitionez vreunul in schimb o sa tin legatura cu mosul care are 20 000 lampi "in stock" (o parte le-am vazut).In plus un perete intreg al magazinului este plin de carti si reviste de electronica, o saptamina n-as scoate nasul din ele! Link spre comentariu
Victor Postolachi Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Da frumos muzeu, si mai interesant motocicleta cu pedale, bravo pentru poze si caliate!!Multa sanatate!!! Link spre comentariu
augustin87r Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Radiourile ca radiourile, dar atatea cutite n-am vazut in viata mea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum