clauuuu Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Vreau sa stiu daca incinta este bine facuta pentru subwooferul care il am acum ( este un sistem home theater )Marimi: W310xH475xD352 mm .. nu stiu sa calculez in litri pe magnetul boxei scrie 100W si atat..este cu bass reflex gaura fiind de 6,5 cmintreb deoarece cand ascult tare subwooferul scoate un sunet ciudat iar cand astup gaura cu ceva acel sunet nu se mai aude.. Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Portul are diametrul prea mic, si la putere mai mare creste viteza aerului prin port, si apare acel zgomot. Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 si daca il fac mai mare ( 10 cm ) sunt sanse sa se simta mai putin bassul ? Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Daca ii modifici diametrul va trebui sa-i modifici si lungimea, ca sa pastrezi aceeasi frecventa de acord, si sa se auda la fel. Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 mda..si atunci ce pot sa ii fac ? astup gaura ? eu am bagat un tricou..nu se arde wooferu ? Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Mai reduci volumul, sau lasi tricoul acolo daca ti se pare ca se aude okay. Difuzorul nu pateste nimic. Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 okey,mersi mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum