Vizitator Florrynel Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Va salut cu respect ! Ma bucur ca v-am gasit si ca pot cere sfatul si parerea unor oameni caer au habar cu adevarat de acest domeniu... Treaba sta in felul urmator: Am un Kashtan si 2 boxe tonto sau ceva de genu` din 19toamna luate de la un prieten. Neavand benzi la el am zis sa il probez pe post de amplificator. Pe partea dreapta lateral este o priza cu 6 mufe parca si simbolurile imi sunt tare necunoscute. Am reusit prin sondaj sa nimeresc o gaura unde sa se auda ceva prin boxe, dar sunetul este mult prea slab pentru asteptarile mele si ma gandesc ca ori nu am nimerit eu gaurile pe acolo ori asa se aude el... Mentionez ca neavand mufa daia cu multi pini cum era odata am folosit 3 cabluri subtiri unul pe masa si unul R+L. Dat la maxim abea se taraie asa sunt toate sau nu am legat eu bine? Va multumesc anticipat ! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 E ceva in neregula. Am avut si eu unul si mergea ca amplif de rupea. Trebuie comutat pe amplificator (de la butonul din stanga, cel de unde selectezi vitezele), legat corect intrarea (pe pinul din mijloc ai masa, pe o parte R+L intrare, pe cealalta R+L iesire, reglezi nivelul din cele 2 potentiometre de sub VU-metre si cam asta e. Link spre comentariu
Vizitator Florrynel Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Cand spui pinul din mijloc te referi la al 3 lea pin din cei 5 sau "masa" aia din josul mufei? Eu neavand mufa respectiva am improvizat 3 fire, comunul il puneam in gaura aia si L si R in 2 gauri de pe margine... oare asta sa fie motivul ca nu mergea corect? Azi ii fac o proba cum mi-ai spus tu sa vad care este rezultatul. Cand l-am luat nu i-am facut proba pe amplif si nici benzi nu am avut, l-am luat pe incredere ca sa zic asa si tot citind pe net, toti care au avut si care au asa ceva spuneau ca se aude de rupe numai al meu abea se taraie... Revin azi cu rezultatul final merci mult yo9hrb !!! Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 http://pinouts.ru/Home/DinAudio_pinout.shtml Link spre comentariu
Vizitator Florrynel Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Multam all l-am legat cum trebuie si se aude bine de tot. Merci mult ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum