Vizitator iuliusss Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 salutare, puteti sa ma ajutati si pe mine ?am un woofer alpine, si vreau sa-l fac de casa, adica: o incinta in care sa bag tot ce trebuie in ea(transf, amplificator, tweeter, si ce mai trebuie pe acolo.... :? )cum sa fac incinta? ce dimensiuni? si ce trebuie sa cumpar? bineinteles cu bani cat mai putini :Dmultumesc Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 Vrei sa faci o incinta activa, nu?Ai putea incepe prin a pune numele woofer-ului, sau daca ai parametrii T/S ai acestuia. Link spre comentariu
Vizitator iuliusss Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 este cel din imagine,are 10",o sa-l desfac sa vad ce model este.incinta vreau sa o bag sub birousi daca se poate o lista cu ce trebuie sa cumpar,momentan am woofer-ul si un tansf. de la un amplificator 2*75 Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 masoara tensiunea/tensiunile date de traf si scrie-o aici sa vedem ce sa iti recomandam pt. elincearca sa apreciezi si grosimea sarmei la fiecare infasurare din secundarul trafului. un subler imprumutat de la vreun vecin ar putea ajuta :)si inca ceva - tu vrei o singura boxa activa ? adica un sistem mono ? Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 La subwoofer nu prea conteaza daca e mono ( folosit sub anumite frecvente bineinteles ). Link spre comentariu
Vizitator iuliusss Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 transf. este f. mare si greu, prima data am zis ca e de sudura :roll: maine o sa-i masor tensiunea.de masurat "grosimea sarmei la fiecare infasurare din secundarul trafului" o sa rog un vecin daca stie el despre ce e vorba ca eu........da vreu sa fie mono, dar sa-i bag si un tweeter Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 da vreu sa fie mono, dar sa-i bag si un tweetervezi, Snake ... Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 Daca il faci sw si vrei sa-i pui un tweeter cred ca o sa medii foarte atenuate.Dace vrei si medii recomand fie iti faci un sistem 2.1, fie faci 2 boxe pe care le folosesti stereo. Link spre comentariu
Vizitator iuliusss Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 la trans. am 12, 24, 36 si 6...cevanu mai pun si mediinu se poate pune o statie auto? ca sa fie mai simplu? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 nu se poate pune o statie auto? ca sa fie mai simplu?cred ca asa e mai ieftin :mrgreen: si asa il vei putea folosi si in casa si in masina pot sa iti fac eu rost de o statie buna - ieftina ;)daca esti interesat vb pe privat :crazy: Link spre comentariu
Vizitator iuliusss Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 cum sa fac incinta?wofeerul este alpine sws 1040 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum