Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreu sa bag in incinta tot ce trebuie...

Vizitator iuliusss

Postări Recomandate

Vizitator iuliusss

salutare, puteti sa ma ajutati si pe mine ?am un woofer alpine, si vreau sa-l fac de casa, adica: o incinta in care sa bag tot ce trebuie in ea(transf, amplificator, tweeter, si ce mai trebuie pe acolo.... :? )cum sa fac incinta? ce dimensiuni? si ce trebuie sa cumpar? bineinteles cu bani cat mai putini :Dmultumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

3

• Shambala

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

Vizitator iuliusss

este cel din imagine,are 10",o sa-l desfac sa vad ce model este.incinta vreau sa o bag sub birousi daca se poate o lista cu ce trebuie sa cumpar,momentan am woofer-ul si un tansf. de la un amplificator 2*75

Link spre comentariu

masoara tensiunea/tensiunile date de traf si scrie-o aici sa vedem ce sa iti recomandam pt. elincearca sa apreciezi si grosimea sarmei la fiecare infasurare din secundarul trafului. un subler imprumutat de la vreun vecin ar putea ajuta :)si inca ceva - tu vrei o singura boxa activa ? adica un sistem mono ?

Link spre comentariu
Vizitator iuliusss

transf. este f. mare si greu, prima data am zis ca e de sudura :roll: maine o sa-i masor tensiunea.de masurat "grosimea sarmei la fiecare infasurare din secundarul trafului" o sa rog un vecin daca stie el despre ce e vorba ca eu........da vreu sa fie mono, dar sa-i bag si un tweeter

Link spre comentariu

nu se poate pune o statie auto? ca sa fie mai simplu?

cred ca asa e mai ieftin :mrgreen: si asa il vei putea folosi si in casa si in masina pot sa iti fac eu rost de o statie buna - ieftina ;)daca esti interesat vb pe privat :crazy:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări