Nemesis Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Salut, am cautat pe net dar nu prea m-am lamurit, desi banui ca sunt multi interesati de chestia asta. Asa ca poate ma lamuriti voi ca sa nu raman tot in plop. Care e problema ? Am o cartela sim (de aia normala de pe care poti si vorbi) si am nevoie de un modem in care s-o pot baga si prin care sa pot folosi serviciile de net de la orange sau de la cine voi gasi semnal (acolo-n zona in care vreau eu net). Se gaseste (de preferat in magazin) un modem de asta de care vreau eu ? Deci stiu ca pot lua modem impreuna cu abonamentul de net, sau impreuna cu nu stiu ce optiune de net pe sim prepay, dar subliniez ca eu as vrea sa pot lua modemul la liber ca sa pot baga in el ce sim vrea muschiu meu (sa testez ce retele au semnal, care mi se par mai ok etc.) Deci, sugestii ? L.E. oare asta http://www.emag.ro/internet_mobil/pache ... 5PrePayed1 n-ar putea fi o solutie ? Adica s-o iau so deblochez (daca e nevoie si daca se poate debloca) si apoi sa bag in ea ce sim vreau eu ? Acu nu-s sigur daca chiar si dupa decodare modemul e compatibil cu tehnologia folosita de orange. Link spre comentariu
djdansmart Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Inainte de a cumpara asa ceva..vezi exact ce model este..de cine e facut si intereseaza-te de decodare! Sunt multe ZTE sau HUAWEI care se decodeaza si pe imei! In rest apoi merg fara probleme pe orice retea! Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 eu am primit moka, de la un prieten, un K3520 in vodafone. Cei de la relatii cu clientii au zis ca nu e posibila conectarea unei cartele de voce prin modemul 3G, dupa 10 minute de verificari am reusit sa pun net pe laptop fara stres sau alte programe. Pentru cartela de la alt operator trebuie decodat modemul sau faci ca mine: cumperi un Blackberry ieftin si il decodezi "in casa" (a durat cam o noapte dar merita ) asa ai net si telefon all in one. Spune de la ce companie ai net-ul (Vo/Or/Co/Di) si cumpara un modem "branduit" de respectivul operator (nu te mai legi la cap cu decodatul), poate gasesti ceva mai ieftin pe ok***. p.s:acum ma chinui sa pun net, pe seriala, cu ajutorului unui modem Voxson (cel din Routerul Bytton) dar ceva nu functioneaza Link spre comentariu
indy666 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 eu am primit moka, de la un prieten, un K3520 in vodafone. Cei de la relatii cu clientii au zis ca nu e posibila conectarea unei cartele de voce prin modemul 3G, dupa 10 minute de verificari am reusit sa pun net pe laptop fara stres sau alte programe.Cu un huawei E220 merge sa pun net pe laptop cu o cartela de voce? Ce pasi trebuie urmati? Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 eu am primit moka, de la un prieten, un K3520 in vodafone. Cei de la relatii cu clientii au zis ca nu e posibila conectarea unei cartele de voce prin modemul 3G, dupa 10 minute de verificari am reusit sa pun net pe laptop fara stres sau alte programe.Cu un huawei E220 merge sa pun net pe laptop cu o cartela de voce? Ce pasi trebuie urmati?In primul rand trebuie sa stii pe ce plan tarifar vrei sa mergi. Depinde daca esti pe pre-pay sau pe abonament. Eu folosesc o cartela portocalie prepay si merege fara probleme. Papa si bani. In functie de planul atrifar se pune APN-ul. (numele punctului de acces internet). Depinde de operator. Se poate pune ca si nume wap, dar sunt restrictii privind unele servicii si pagini accesabile. E stufos. Defineste operatorul ales si planul tarifar gandit. Goagal ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum