mitidj2008 Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Am inceput sa strang bani sa imi iau si eu ce are Leco sa imi fac un mc laborator.avand in vedere ca sant inebunit dupa amplificatoare nu imi pot lipsi asemenea elemente indispesabile.2 Resistente de 4ohm 500Wun osciloscopun generator. (generatorul mai putin ma intereseaza pentru ca folosesc computeru pentru acum)voi ce ati lua din prima osciloscopu si cititi cat scoate in gol o staiesaumai intai rezistenzele, si pot deja face probe cu un tester si pana in clipping a vedea ce poate ampliful.logic daca faci in kit pe cont propriu ca Leco trebuie neaparat osciloscop.am un circuit cu rezistente ce leg le iesire din amplif si ma dunc in intrare de sunet la placa audio usb/firewiredar trebue 2 leptpuri(unu generator si unu care citeste sinusoida (adica un fel de osciloscop)) pe baterii folosite asta pt ca nu pot pune in comun GND IN cu ala de la iesire, cea ce face o placa de sunet cu iesire si intrare, ar intra in scurt :speriatce ziceti? CE IAU MAI INTAI??? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Te-ai incurcat rau cu placa aia,nu intra nimic in scurt Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Te-ai incurcat rau cu placa aia,nu intra nimic in scurtcare placa??daca te referi la ce am spus mai sus daca eu follosesc o singura placa de sunet si pentru a da semnal la maplificator si pentru a citi fregvenza as pune in scurt minusurile de la statie. daca eu pun in tester in tre minus intrare si iesire citesc o valoare de tensiune. nu sant in comun deci fac scurtpe statile digitale in tre minusu de la iesire si minusu de la amplificatore fitesc o tensiune de 50V deci daca le pun in comun intra in scurt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum