tehtronics Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 incercati acest dump... Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 sau cu asta......... Link spre comentariu
bogdan546 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 am scris memoria ,dar acum trebuie sa fac niste reglaje din menu service si nu stiu cum se intra in el Link spre comentariu
petreelectronic Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Incearca cu dump-ul de aici:http://forumreparatii.eu/viewtopic.php?f=25&t=64 Este bun 100%. Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 am scris memoria ,dar acum trebuie sa fac niste reglaje din menu service si nu stiu cum se intra in elvezi daca are tasta ascunsa pe telec... Link spre comentariu
mirceamtv Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Salut tuturor,am si eu acelasi tv hyundai HRH TF21GH,tuner ET-5C511-B02,Tunerul este defect,nu comuta benzile,nu fabrica tensiunea pt. varicap.Integratul defect este un SN761678(Texas Instruments)Are cineva tunerul sau integratul?Multumesc.In locul lui merge f.bine,fara nici o modificare,UV1316 Link spre comentariu
marcel2006 Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 am scris memoria ,dar acum trebuie sa fac niste reglaje din menu service si nu stiu cum se intra in elvezi daca are tasta ascunsa pe telec...Da are buton ascuns si intra in service menu de pe telecomanda RC29, butonul este intre tasta SYS si GAME trebuie desfacut telecomanda dupa ce ai intrat in meniu service cu butonul menu navighezi. Numai bine! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Colegu', marcel 2006; e cam .....tarziu raspunsul cu tasta ascunsa!!! : ''Scris: Sâm Oct 29, 2011 2:26 pm'' da merge si acum!!! Link spre comentariu
marcel2006 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Colegu', marcel 2006; e cam .....tarziu raspunsul cu tasta ascunsa!!! : ''Scris: Sâm Oct 29, 2011 2:26 pm'' da merge si acum!!! Stiu ca e tarziu dar de ce nu a raspuns nimeni atunci colega poate ai stiut si nu ai vrut sa zici !! Link spre comentariu
Vizitator 4ndr31 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Salut, si eu am o problema cu tipul asta de televizor.Initial nu mai primea nici un fel de comanda de la telecomnda, insa problema nu era de la telecomanda, pentru ca am folosit si una universala si nu mergea.Ramasesera doar butoanele de comanda insa taicamiu manevrand la el, a "reusit" sa dea child lock on iar acum nu mai merg nici butoanele, si nu mai am cum sa il deschid sau inchid, sau face orice cu el.Are cineva vreo idee cum sa ies din situatie macar temporar?PS.nu am gasit nici macar o baterie care eventual daca e scoasa reseteaza memoria, sa uite de child lock on:D Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Daca telecomanda nu ai(eu totusi cred ca ea este defecta)si tastatura este blocata o solutie ar fi rescrierea dumpului.Binenteles ca o telecomanda buna ar fi ok(faptul cu universala este neconcludenta) Link spre comentariu
Vizitator 4ndr31 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Daca telecomanda nu ai(eu totusi cred ca ea este defecta)si tastatura este blocata o solutie ar fi rescrierea dumpului.Binenteles ca o telecomanda buna ar fi ok(faptul cu universala este neconcludenta)Multumesc pentru raspuns.Deci alta solutie infara de rescriere nu am?O sa caut pe cineva profesionist sapt viitoare, dar pana atunci ma gandeam ca il pot reseta cumva. Link spre comentariu
Vizitator 4ndr31 Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Ma poate ajuta cineva din Timisoara cu rescrierea unei memorii(st 24c08) pentru acest tip de televizor.Sau daca vinde cineva un procesor r2j10192ga-a00dd pentru acest tip de televizor.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
tehtronics Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 daca esti dispus sa-l duci pana in Arad...?meserias bun...te rezolva si cu telecomanda, daca e nevoieAi procesorul defect?! Link spre comentariu
Vizitator 4ndr31 Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 daca esti dispus sa-l duci pana in Arad...?meserias bun...te rezolva si cu telecomanda, daca e nevoieAi procesorul defect?!Telecomanda merge.Asa am inteles ca procesorul e defect.Intial nu mai primea comanda din telecomanda, dar mergeau butoanele, si dupa ce s-a activat child lock, nu mai merg nici butoanele.De asta as vrea sa rescriu memoria pentru ca banuiesc ca inlocuirea procesorului e costisitoare si nu merita pentru ca pretul tv-ului e foarte mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum