Vizitator soulviasound Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Am un Gorenje 50120 care s-a stricat. Am desfacut masina si electronica e dusa bine de tot. Vreau sa aflu daca si motorul este dus. Din placuta electronica pana la motor pleaca 7 fire albastre:Tac1Tac2R1R2ST1ST2TFToata mufa cu 7 fire care intra la motor e neagra iar pe PCB, firicelul circuitului Tac2 pana la prima dioada este ars complet (nu mai exista). Cum pot sa ma prind eu daca motorul mai functioneaza inca ? Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Am un Gorenje 50120 care s-a stricat. Am desfacut masina si electronica e dusa bine de tot. Vreau sa aflu daca si motorul este dus. Din placuta electronica pana la motor pleaca 7 fire albastre:Tac1Tac2R1R2ST1ST2TFToata mufa cu 7 fire care intra la motor e neagra iar pe PCB, firicelul circuitului Tac2 pana la prima dioada este ars complet (nu mai exista). Cum pot sa ma prind eu daca motorul mai functioneaza inca ?R- rotorulST-statorul cu rezistivitati de la 2 la 4 ohm TAC - tahogeneratorul zeci de ohmi.Fufa aceea sufera la greu din cauza vibratiilor. Un papuc prins incorect poate fi usor cauza decesului echipamentului. Link spre comentariu
Vizitator soulviasound Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Mersi,Pana acum am testat doar intre carcasa si fiecare punct si este ok, rezistenta infininta. Tesetez azi. Sunt sigur ca este de la vibratii cum spui tu, ca papucul de la motor corespunzator TAC2 era dus complet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum