Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips sasiu s lc7. 1e la

Postări Recomandate

Buna ziua si spor la reparatii.Am o intrebare:nu aveti careva la reparat un lcd philips model:32PFL5322/10 sasiu S LC7.1E LA?Sta la mine la reparat de vreo 2 luni din cauza ca l-a adus clientul fara tranzistoare in sursa,trei la numar plus o rezistenta lipsa.A fost cu el la cineva la reparat si i-au scos tranzistoarele si a uitat sa le puna la loc iar cind s-a dus sa intrebe de ele a spus ca le-a aruncat ca erau defecte si nu mai stie ce tranzistoare au fost.Banuiesc ca erau ceva feturi de vreo 12 amperi dar care si unde erau pe placa habar nu am plus ce valoare avea rezistenta lipsa!?Sursa este pe aceeasi placa cu invertorul si are seria:DPS-182BP B EUROPEVa multumesc anticipat,eventual un raspuns pe MP daca are cineva vreo idee! :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

3

• tv1

1

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna ziua si spor la reparatii.Am o intrebare:nu aveti careva la reparat un lcd philips model:32PFL5322/10 sasiu S LC7.1E LA?

Sta la mine la reparat de vreo 2 luni din cauza ca l-a adus clientul fara tranzistoare in sursa,trei la numar plus o rezistenta lipsa.A fost cu el la cineva la reparat si i-au scos tranzistoarele si a uitat sa le puna la loc iar cind s-a dus sa intrebe de ele a spus ca le-a aruncat ca erau defecte si nu mai stie ce tranzistoare au fost.

Banuiesc ca erau ceva feturi de vreo 12 amperi dar care si unde erau pe placa habar nu am plus ce valoare avea rezistenta lipsa!?

Sursa este pe aceeasi placa cu invertorul si are seria:DPS-182BP B EUROPE

Va multumesc anticipat,eventual un raspuns pe MP daca are cineva vreo idee! :jytuiyu

Ce coincidenta !!!!!!!!!

LCD Philips 32PFL5322/10 sasiu LC7.1E LA link acelasi subiect

Philips 32PFL3312_schema sursa Delta Electronics DPS-182BP link

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări