guttuso Postat Octombrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2010 cand montez ledurile in masina in locul lampilor de interior raman foarte slab aprinse, cred ca exista scurgere de curent. cu ce pot stopa scurgerea de curent? Link spre comentariu
guttuso Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 sase din aceste leduri le-am pus in locul lampilor de interior din masina numai ca este o scurgere de curent foarte mica dar suficienta cat sa imi aprinda foarte slab ledurile.cum pot prelua acea scurgere ca sa nu imi mai ajunga in leduri? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 sunteaza ledurile cu o rezistenta de 1k Link spre comentariu
guttuso Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 nu ma pricep, imi poti arata pe desen? Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Adica in paralel cu ledurile pui o rezistenta de 1000 ohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum