dem3ntor Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 salut am cateva alimentatoare de cititoare de coduri de bare (pistol). alemntatorul scoate 5,2v si 1A. Vreau sa ii cresc tensiunea, dar nu stiu cum. nu vreau salt mare, chiar si 2v ma ajuta, daca nu este munca prea multa. vreau sa alimentez 3 coolere de PC care consuma 200mA fiecare si care sunt la 12v. http://www.posmicro.com/Scanners/Metrol ... anners.htm PS:la ce pot folosi cateva pistoale defecte (nu mai citesc)? Multumesc! Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Pune 2 in serie si vezi daca turatia e acceptabila. Testul e nedestructiv. Ventilatorul de PC nu are nevoie de sursa in comutatie. Merge si cu un traf clasic, punte redresoare si un filtraj.Daca te apuci de taiat carcase poti avea destul de rar "placuta" surpriza sa gasesti totul turnat in rasina. Foloseste cu incredere un alimentator de router.Sunt destule cu 12V 1-1.5A.In alta ordine de idei mi-ar face placere sa surubaresc la unul dintre cititoare. Defectele pot incepe de la un fals defect legat de programare necorespunzatoare, lovire/deplasare CCD sau epuizare sursa de lumina. Nu am pus la numaratoare fanta de citire prafuita, afumata. Dupa citit zeci de mii de declaratii fiscale se intampla multe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum