high_voltage_tm Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Ma uitam pe net si am dat de asta. Pare un fel de mini placa de dezvoltare, conceputa de TI special pentru noile lor controllere MSP430.... habar n-am cum functioneaza jucaria aia, da' la 4 dolari sigur comand si eu una. Poate unii dintre voi au avut deja ocazia sa se joace cu acest device... astept cu interes pareri, idei, sugestii de aplicatii, etc. Link spre comentariu
Vizitator gogusclipici Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 E ca la droguri ... prima doză gratis (mă rog, aproape gratis) :DDar după aia, dacă vrei să le folosești la un produs de serie o să vezi ca sunt prea scumpe pentru ce oferă.Dacă vrei să începi în programare, începe cu AVR. Dacă ai trecut de faza AVR atunci mergi doar pe ARM (de la cine îti place ție dar să fie CortexM3). În afara unor aplicații ultraspecializate MSP430 nu mai e o idee bună.PS: vezi și cu transportul cum e pentru că s-ar putea să ai o surpriză. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum