Vizitator profunzime Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Poate pare stupida intrebarea, dar caut un programator de microcontrollere ATMEL si ARM. Am dat anunt la joburi si pe cateva site-uri de cautare de job, dar aplicantii nu sunt ceea ce am cerut, asa ca va cer un sfat unde as mai putea sa caut/dau anunt.multumesc. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 uite aici un topic despre Atmega si vei gasi poate mai multe viewtopic.php?f=37&t=22396 Link spre comentariu
Vizitator m0rTu Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 uite aici un topic despre Atmega si vei gasi poate mai multe http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=37&t=22396da, e si asta ceva...dar cred ca domul cauta un programator uman nu o piesa hardware :Pce cautati mai exact?ce cerinte aveti ...dati mai multe detalii Link spre comentariu
nana Postat Octombrie 3, 2010 Partajează Postat Octombrie 3, 2010 Depinde de ce aveti nevoie, aici ma refer la aplicatiile pe care doriti sa implementati aceste controllere. 2 de ce medi de dezvoltare este nevoie sa cunoasca omul, ce referinte sa aiba, experienta etc. Asa ar fi ceva mai precis si probabil asa ai sa gasesti si tu omu pe care il cauti! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum