Vizitator shady_home Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Va salut , Am 2 placi video , modele mai vechi pe agp , si as vrea sa stiu daca pot fi reparate . E vorba de un ati x800 care functioneaza , numai ca apar punctulete peste tot pe ecran , iar cealalta un fx5900xt care nu mai merge decand i-am schimbat coolerul , se vad dungi pe tot ecranul si nu se intelege absolut nimic. Se pot repara ? Daca da unde si cam ce preturi se practica ? Multumesc anticipat . Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 nu are rost sa pierzi vremea dupa asa ceva Link spre comentariu
Vizitator shady_home Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Multumesc dar nu m-ai lamurit cu nimic . De ce n-ar avea rost ? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 este vorba in primul rind de componete,al doilea rind de vechime,si ultimul rind nu cred ca gasesti pe cineva sa lucre pe asa ceva............ Link spre comentariu
wiley_boss88 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Poti sa o arunci ... nu ai ce sa-i mai faci Link spre comentariu
omu_negru Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 am evitat sa deschid un topic nou, intrebarea e legata tot de placa video Nvidia 7900GS are memorie de 256 mb. la dxdiag imi arata memorie 1016. de ce? atasez un print screen. thx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum