fta Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 De unde ai luat filtrele? Pt. ca am 2 buc la fel si nu stiu frecventele de taiere. Link spre comentariu
sebi Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 ce amplif folosesti la el? Link spre comentariu
IoNuTx Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Mi-am construit eu filtru activ cu frecventa de taiere la 90Hz Acesta e schema amplificatorului care îl folosesc la el: E un amplificator cu simetrie totala in clasa AB Parte de atac Parte de atac Dacă vrei să construieşti ampliful asta îţi dau şi lista de piese. Link spre comentariu
sebi Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 felicitari pentru realizare ce putere dezvolta amplifu?vad ca tensiunea de alimentare e destul de mare. Link spre comentariu
IoNuTx Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 100W pe sarcină de 4ohmi cu radiator specific sarcini şi 50W pe sarcină de 8ohmiMulţumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum