IoNuTx Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Mi-am facut sun subwoofer de 70W pentru camera Acest subwoofer este facut din pal subtire inbinat cu cuisoare mici si aracet.Incinta este copiata dupa un samsung original cu difuzor de 6,5 inch 30 W.Eu l-am facut putin mai mare incinta si am pus difuzor de 8 inch 70W cu difuzor a carei membrana este metalizata. Imagini: Click! Click! Link spre comentariu
IoNuTx Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 H=39cmL=38cml=16cm Link spre comentariu
Bulanu Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 felicitari, arata super...cum se aude? Link spre comentariu
IoNuTx Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 se aude foarte bine are bass calumea tremura chiar si sticla de la mobila Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Ai vitrin? cu bibelouri? Link spre comentariu
IoNuTx Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 dc ? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 se aude foarte bine are bass calumea tremura chiar si sticla de la mobila Mobila tradi?ional? cu sticl? e numai masa sau biroul cu cristalul de pe ele, toaleta cu oglind?, sau diverse vitrine ?i servante cu geamuri culisante, în care de regul? sînt expuse bibiloaie. Astea din urm? zbîrnîie cel mai bine. Link spre comentariu
IoNuTx Postat Decembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2009 deci bunica are o mibila mai veche si are vitrina la ea din sticla si la bass tremura tare sticla si chiar si clanta de la usa Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Zdob ?i Zdub au o melodie, cu ''bunica bate toba, bunica bate tare...'' Link spre comentariu
Vizitator Andrei94 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 As dori sa realizez si eu asa ceva Ai putea sa imi lasi mai multa documentatie? Sau macar un PM cu id de mess si sa mai vb? Link spre comentariu
IoNuTx Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 Iti trimit prin PM id meu sa vb acoloo Link spre comentariu
Audio Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Felicitari,frumoasa treaba ! Ai putea sa ne impartasiti si noua tipul difuzorului utilizat ? ! Link spre comentariu
IoNuTx Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 Defapt acolo e balconu meu. Multumesc Audio,problema e ca nu scrie nimica pe difuzor dar a fost testat si nu are mai mult de 70w dar o sa caut mai multe firme de difuzoare si sa vad daca gasesc ca al meu la vreo firma.Dar poti sa pui alte difuzoare de Bass ex:Magnat,Sal,RCF Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum