Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HDD Samsung HM500JI SATA SMART bad sectors

srdjan

Postări Recomandate

Hardul din subiect da semne de dileala dupa ce a nu-stiu-câta oară "cineva" îl stinge ţinând butonul apăsat până îi taie alimentarea.Mi-am luat diagnose tool-ul (estool) celor de la samsung pt modelul acesta de hdd si m-am pus sa fac teste... In prealabil HDDUtility dintr-un distro cu pinguini mi-arata 288 bad sectors. M+am hotarat sa incerc un lowlevel format si la 2.084% staaaaaaaa de multa vreme la acelasi LBA... cam 6-7 minute a durat de la 0% la 1%.credeti ca are rost sa ma stresez cu el sau sa-mi refac socotelile pentru ziua de salariu si sa imi iau altu?nu ma intereseaza sa fie un disc stabil ci doar sa ruleze un sistem de operare pe el. eu m-am gandit sa caut o portiune in care sa pot formata o partitie si sa pun acolo sistemul de operare. e si asta o solutie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

3

• indy666

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

eu m-am gandit sa caut o portiune in care sa pot formata o partitie si sa pun acolo sistemul de operare. e si asta o solutie?

Eu zic ca merge, pe un Maxtor de 40gb, acum vreo 3 ani am facut 3 partitii de 10gb, si una din ce a mai ramas, am trecut la instalarea windows, reusind sa-l instalez pe a treia partitie. Din pacate hardul a cazut detot dupa aprox o luna.
Link spre comentariu

am reusit sa instalez win-ul... urmeaza sa fac o testare cu ceva soft ce mi-a promis un amic sa "vad" cam care ar fi portiunile cu bad-uri sa incerc sa mai fac niste partitii in zonele neafectate inca... sper sa ma tina cat de cat...

Link spre comentariu

cam asa arata sectoarele in hdd :) am facut o partitie de 100GB la sfaritul discului si inca una de 220GB inainte de ultima... si pe restul o partitie neformatata si fara driveletter ;) se pare ca merge... sper sa si tina :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări