srdjan Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Hardul din subiect da semne de dileala dupa ce a nu-stiu-câta oară "cineva" îl stinge ţinând butonul apăsat până îi taie alimentarea.Mi-am luat diagnose tool-ul (estool) celor de la samsung pt modelul acesta de hdd si m-am pus sa fac teste... In prealabil HDDUtility dintr-un distro cu pinguini mi-arata 288 bad sectors. M+am hotarat sa incerc un lowlevel format si la 2.084% staaaaaaaa de multa vreme la acelasi LBA... cam 6-7 minute a durat de la 0% la 1%.credeti ca are rost sa ma stresez cu el sau sa-mi refac socotelile pentru ziua de salariu si sa imi iau altu?nu ma intereseaza sa fie un disc stabil ci doar sa ruleze un sistem de operare pe el. eu m-am gandit sa caut o portiune in care sa pot formata o partitie si sa pun acolo sistemul de operare. e si asta o solutie? Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 eu m-am gandit sa caut o portiune in care sa pot formata o partitie si sa pun acolo sistemul de operare. e si asta o solutie?Eu zic ca merge, pe un Maxtor de 40gb, acum vreo 3 ani am facut 3 partitii de 10gb, si una din ce a mai ramas, am trecut la instalarea windows, reusind sa-l instalez pe a treia partitie. Din pacate hardul a cazut detot dupa aprox o luna. Link spre comentariu
srdjan Postat Octombrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2010 am reusit sa instalez win-ul... urmeaza sa fac o testare cu ceva soft ce mi-a promis un amic sa "vad" cam care ar fi portiunile cu bad-uri sa incerc sa mai fac niste partitii in zonele neafectate inca... sper sa ma tina cat de cat... Link spre comentariu
srdjan Postat Octombrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2010 cam asa arata sectoarele in hdd am facut o partitie de 100GB la sfaritul discului si inca una de 220GB inainte de ultima... si pe restul o partitie neformatata si fara driveletter ;) se pare ca merge... sper sa si tina :P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum