Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Datasheet tranzistori C 3042

Postări Recomandate

salutare tuturor.detin 4 buc tranzistori C 3042 recuperati nu mai stiu de prin ce...am tot cautat sa vad ce parametrii au dar nu am gasit, acum ori e cam greu de gasit, ori nu am insistat eu suficient...si daca s-ar incadra m-am gandit sa le dau o intrebuintare pt un amplificator audio mai modest ca tranzistori finali.multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• corneillus

3

• FLORIN IORDACHE

2

• remus68

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

:rade: Tu chiar nu vrei sa cauti ? http://www.datasheetcatalog.com/

Da asa este Remus68,El nu poate ca sa caute pe datasheet, pentru ca acest omul nici nu a gasit asa ceva pe net. :rade:

si putere?frecventa de taiere?e npn?darlington, simplu?

Uitati va dau pdf-ul cu tranzistoru 2SC3042 ca sa vedeti toate detalile despre acest tranzistor . :da :101Succes ! :aplauze
Link spre comentariu

va multumesc din suflet pt informatii.pot sa caut...am cautat ''C 3042'' si nu am gasit absolut nimic in afara de o tensiune CE si Ic.imi cer scuze ca nu am stiut ca e una si aceiasi cu 2 SC 3042.de acum o sa caut si nu o sa mai postez pe forum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări