mitidj2008 Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Cum pot remedia lipiturile de la mama lor de chinezi!!! nu imi vine sa cred cat de scarbosi pot fii. dupa ce da cai si bani. pe ele. de ler vinede la juamtate de pret. sa trec cu aparatu de lipit cu fludor bun sau ce sa fac? Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 nu prea vad ce e in neregula cu lipiturile.....daca te referi ca n-are luciu fudorul e de la miraculosul fludor fara plumb, ecologic Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 deci pot sta linistit. ca prin asta ar trebui sa treaca vreo 12-13A linia 220 si de la 30A in sus linia 110V. este o sursa de la statie clasa D de 2x1300W ia iute aici la smd am dezlipit firele de la 220 si mia venit placaju jos. ce naiba. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 cat costa jucaria? Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 sant satii cu tot nu e numai sursa si costa de la 899€ pana la 1700€ in unele locuri. si am 2 statii care sant la fel in lipituri. sa pun fludor bun. sau trebue sa il dau jos pe asta si sa relipesc. sau zici ca merge bine si asa. mie cu timpu sa nu se oxideze. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Salut,din ce se vede,lipiturile sunt"fierte"bine,nu seamana cu lipituri reci,aspectul e cam naspa,incearca o spalare cu alcool si dupa asta o pulverizare cu ulei siliconic(cu bun simt,nu din abundenta),as fi recomandat lac, sacaz in alcool,sau alte dracovenii dar nu stiu ce tensiuni ai pe placa,am vazut intr-o poza "high tension"si trebuie avut grija sa nu strici gradul de izolatie intre trasee...oricum la lipituri nu e indicat sa umbli,mai ales daca exfoliaza asa usor stratul de cupru,si oricum sunt prea multe ca sa te apuci sa le refaci pe toate...chinezoii le fac in baie de lipire,cred ca stratul superficial de ulei siliconic va ajuta la protectia impotriva oxidarii,si va ameliora binisor aspectul. Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 ok. iti multimesc mult pentru ajutoru acordat.Tensiunea acolo esta cea de la retea 230V si acei 322 dupa puntea de rectificare. este o sursa smps de la o statie in clasa D de 2600W . dupa transformare aste 110V deci si acolo e ceva tensiune.aces ulei siliconc sa alte se gasesc usor in magine de electronica nu?am retusat ieri lipituri la parte de iesire la mufele speakon si a venit bine. la 350 grade am tinut apartul de lipit . cum il tin de obicei in tre 270 si 285 nu facea fata prea mare suprafata de incalzire. da nu sa esfoliat nimic. cred ca unde mi sa luat mie ala, pentru ca are lipituri pe ambele parti si nu se incalzise bine si am tras de fir. fire de 2.0mm2(milimetri patrati). ok am sa vad ce fac. ca eu am desfacuto sa pun powercon la alimantere sa fie si ea cum trebue. ca de cate ori o scoteam din rack trebue sa iau si friu si ma enerva. asa cand o scot dau tot jos de pe ea.si pentru ca imi place cu powercon. :dape mine ma interesa la SMD (circuit de preamplificare)pot face asa ceva ca acolo e mai importan cred. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum