Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu date

Angel-boy

Postări Recomandate

am si eu 2 statii de vorbit HYT TC-265 , si dorescc sa le conectez la pc pentru a face alte setari , asta fiind singura varianta .

asa arata cablul Posted Image , dar nu stiu conexiunea firelor pentru a o putea realiza , daca cunoaste cineva , va rog ajutati-ma

mersi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Angel-boy

5

• volhov

2

• adicontakt

2

• marinescug

2

Top autori în acest subiect

Nu e prea clara intrebarea ta. Conectarea se face simplu, partea cu USB in USB-ul calculatorului iar partea cu cele 3 jack-uri in statie. Vezi ca pe laterala statie ar trebui sa gasesti locul unde sa puirespectiva mufa, acoperit cu un capac de plastic sau cauciuc.Totusi pentru a putea programa statia ai nevoie si de software-ul specific statiei HYT TC-265.Succes!

Link spre comentariu

conectarea stiu sa o fac si eu , unde sa bag si ce , intrebarea mea e foarte clara ! Care e conexiunea firelor , deoarece eu nu am acel cablu , dar doresc sa il fac ! multumesc tuturor.

Link spre comentariu

partea din stanga (cu simbolurile DTR DSR etc)reprezinta o mufa seriala DB9 partea din dreapta cele doua mufe jack. realizezi schema asta dupa care cumperi un adaptor rs232-usb. usbul il bagi la calculator rs232tata (din adaptor) la db9 mamadin montajul pe care o sa il realizezi sau o alta varianta mai simpla realizezi montajul asta si il conectezi la un calculator cu port serial si iti setezi statia

daca nici acuma nu ai inteles recomand cumpararea unui cablu gata facut sau rogi pe cineva sa iti faca montajul , schema asta poate fi facuta in juma de ora pe o placuta test

asa arata varianta pe serial http://www.hamradio.co.uk/acatalog/KPG-22A_lrg.gif

in interiorul mufei se afla niste piese si la varianta cu usb si la varianta asta , sa nu crezi ca legi direct firele de la o mufa la cealalta

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări