Angel-boy Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 am si eu 2 statii de vorbit HYT TC-265 , si dorescc sa le conectez la pc pentru a face alte setari , asta fiind singura varianta . asa arata cablul , dar nu stiu conexiunea firelor pentru a o putea realiza , daca cunoaste cineva , va rog ajutati-ma mersi. Link spre comentariu
volhov Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Nu e prea clara intrebarea ta. Conectarea se face simplu, partea cu USB in USB-ul calculatorului iar partea cu cele 3 jack-uri in statie. Vezi ca pe laterala statie ar trebui sa gasesti locul unde sa puirespectiva mufa, acoperit cu un capac de plastic sau cauciuc.Totusi pentru a putea programa statia ai nevoie si de software-ul specific statiei HYT TC-265.Succes! Link spre comentariu
marinescug Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Continutul cutiei e un Convertor USB la RS 232. Din pacate nu am informatii legate de conectarea la statie.Pentru drivere si detalii un PM. Link spre comentariu
Angel-boy Postat Octombrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2010 conectarea stiu sa o fac si eu , unde sa bag si ce , intrebarea mea e foarte clara ! Care e conexiunea firelor , deoarece eu nu am acel cablu , dar doresc sa il fac ! multumesc tuturor. Link spre comentariu
volhov Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 raspunsul a fost pe masura intrebarii.Cablul care te intereseaza se numeste KPG-22. Gasesti scheme cu el pe net, dar nu pentru varianta USB. Link spre comentariu
Angel-boy Postat Octombrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2010 si pe usb cum se face ? Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 si pe usb cum se face ?Daca tii neaparat la USB pui un convertor USB la RS 232 si completzei schema de mai jos. Cabluri USB la RS232 se gasesc comercial. Link spre comentariu
Angel-boy Postat Octombrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2010 m-am blocat ,,, nu stiu sa o realizez.. ca nu inteleg nimic din ea...care unde vine si se duce.. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 partea din stanga (cu simbolurile DTR DSR etc)reprezinta o mufa seriala DB9 partea din dreapta cele doua mufe jack. realizezi schema asta dupa care cumperi un adaptor rs232-usb. usbul il bagi la calculator rs232tata (din adaptor) la db9 mamadin montajul pe care o sa il realizezi sau o alta varianta mai simpla realizezi montajul asta si il conectezi la un calculator cu port serial si iti setezi statia daca nici acuma nu ai inteles recomand cumpararea unui cablu gata facut sau rogi pe cineva sa iti faca montajul , schema asta poate fi facuta in juma de ora pe o placuta test asa arata varianta pe serial http://www.hamradio.co.uk/acatalog/KPG-22A_lrg.gif in interiorul mufei se afla niste piese si la varianta cu usb si la varianta asta , sa nu crezi ca legi direct firele de la o mufa la cealalta Link spre comentariu
Angel-boy Postat Octombrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Cu ajutorul unui coleg de pe forum poate voi incerca sa o realizez , dar de cumparat , unde as putea gasi ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 facut de fabrica sau de catre un amator.? pe radioamator.ro sunt sanse sa gasesti Link spre comentariu
Vizitator florinop2002 Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Desi topicul e vechi incerc si eu.Poate cineva sa ma ajute sa resoftez o statie radio HYT tc 265? Multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum