ywar2 Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Salut, am de la un prieten un mp3 player marca Intex defect. Asa mi l-a dat. Spune ca a facut upgrade firmware cu un fisier de pe site-ul lor. Nu vrea sa mai functioneze de nici un fel. Pe ecranul sau arata doi ingerasi. :lol: Daca aveti vreo idee e binevenita. Oricum el si-a luat altul si asta mi-a ramas mie. Merci! Link spre comentariu
bogdan69 Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 pai, nu-ti zice nimic faptul ca apar ingerasi? Link spre comentariu
bogdan69 Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 trebuie reincarcat softul original. la dvd-uri stiu cum se face(gasit pe net) mai scobeste pe net Link spre comentariu
ywar2 Postat Septembrie 22, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2005 :lol: :lol: :lol: In principiu si eu cred ca este "decedat" dar in realitate nu se stie niciodata. Mai astept, poate mai vine cineva cu vreo idee. Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Cam greu sa gasesti continutul original din Eprom...Poate gasesti pe net...Dar slabe sanse Link spre comentariu
cirip Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Eu m-as uita in site la producator la o sectiune gen "support". Daca nu exista asa ceva, as frige un e-mail la producator si le-as explica situatia. Macar ei iti pot spune daca e chestie de reincarcat softul sau e ceva mai nasol. E posibil sa ai noroc.Cirip Link spre comentariu
ywar2 Postat Septembrie 23, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2005 Am reusit sa incarc un soft in el si au disparut ingerasii. Acum nu mai cred ca este decedat dar inca se afla in moarte clinica. :lol: Calculatorul il vede ca disc dar nu poate fi formatat. Se pare ca este protejat la scriere. Mai sapam prin internet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum