srdjan Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Am nevoie de ajutor cu proftpd.conf. si anume actualemente este default cu singura precizare ca am adaugat DefaultRoot ~ pentru a face jail la useri in homedir-ul lor.ideea e ca pentru un user anume vreau sa-l fac sa vada si scrie tot ce se afla in /var/www/htdocscredeti-ma ca nu mai stiu sa fac asta dupa 5 ani de cand am facut asa ceva ultima oara. parca-s batut in cap. rog o sugestie ca orice am incercat nu mi-a mers! Link spre comentariu
srdjan Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 problema era ca eu vroiam mai multi useri sa fie jailed in ~ lor si sa fac un singur director (htdocs) sa fie editabil de toti din ftp. pana la urma am renuntat la idee in sensul ca am facut invers... in toti ce au in ~/public-html au symlink in htdocs... cu ~ ->forbidden access si cu permisiuni doar la /home/*/public-html. in felul asta fiecare e responsabil pentru ce pune in public-html.merci oricum de sugestie. din partea mea se poate inchide Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum