Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Afisare coordonate z,y,z pe un display

Bird

Postări Recomandate

Va salut ! Am un prieten care o masina de prelucrat prin aschiere ( freza ) la care afisarea coordonatelor se face mecanic , printr-un vizor minuscul . Ar vrea sa poata vedea coordonatele pe un display mare , iar eu as incerca sa-l ajut (cu ajutorul dumneavoastra ). Ce cunoasteti despre posibilitatea de a folosi un microcontroler in realizarea acestei prelucrari ? Ma gandesc la o varianta in a folosi sistemul de la un mouse optic pentru captura datelor de miscare , o merge ? Nu prea stiu daca sunt cu o rezolutie care sa permita o masurare la micron . Ori ce sfat / link este bine venit . Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bird

6

• Badman

5

• puiu

2

Top autori în acest subiect

folosesti sublere digitale la care le faci un cititor ca toate sunt dotate si cu mufa de iesire

Am gasit aici : http://www.proma.bizoo.ro/vanzare/513747/img/Rigla-cu-display-digital-multi-functii-k-r060#1 ceva asemanator si destul de ieftin . Totusi as dori sa incerc sa fac eu ceva . Am cautat prin magazine integratul AS5306 sau AS5311 si nu am gasit . Aveti idee pe unde sa intreb ? Dar banda cu magneti s-ar putea gasi si la noi ? unde ? Cu stima ,
Link spre comentariu
  • Administratori

s-o crezi tu ca e doar 65 euro, poate doar sublerul gol, la Proma au preturi mari la tot ce au de vanzare cand mi-am luat un alezor am intrebat la ei si aveau pretul dublu fata de altiiDaca e doar 65 euro eu imi cumpar 10 :nas:Au la farnell unele integrate de genul ala, eu am luat AS5304 cateva, le mai am si acum ca nu am gasit pe nimeni sa imi faca softul pentru o chestie de aia

Link spre comentariu

Daca e doar 65 euro eu imi cumpar 10 :nas:

Atunci cred ca ar trebui sa o faci ....am fost pana acolo si le-am vazut .Dureaza cam 3 saptamani pana vin . De fapt ...da click pe poza din linkul de mai sus .....si se afiseaza pretul si niste date tehnice

Au la farnell unele integrate de genul ala, eu am luat AS5304 cateva, le mai am si acum ca nu am gasit pe nimeni sa imi faca softul pentru o chestie de aia

Farnell romania ? pe unde au sediul / magazinul ?
Link spre comentariu

Au la farnell unele integrate de genul ala, eu am luat AS5304 cateva, le mai am si acum ca nu am gasit pe nimeni sa imi faca softul pentru o chestie de aia

Ai scrsi pe forum si nu s-a gasit nimeni sa-ti faca softul?
Link spre comentariu

NuOK, cine face softul ?

...............deci la ce rezultat ati ajuns ? Poate imi spune-ti si mie . Banda cu poli magnetici de unde ai luat-o ? La ce lungime e ? Pentru soft ...poate imi pun si eu mintea la lucru .
Link spre comentariu
  • Administratori

eu inca nu am timp sa le caut, cum le gasesc pe toate pun aici sa vad cine se incumeta...banda magnetica am luat-o din cehia de la de la ala care am pus si link

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări