MIHAIS Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 am nevoie de sfatul celor care au lucrat cu aparatura profesionala :trebuie sa fac un sistem de amplificare de inalta calitate si nu stiu exact cum sa separ benzile : - sa fac un singur amplificator si sa folosesc filtre de separare (in boxe) - sa folosesc 3 filtre (FTJ , FTB , FTS ) si apoi 3 amplificatoarecriteriul economic nu trebuie luat in seama deasemeni nici cel al alimenterii (am la dispozitie 4 kw )lamuriti-ma va rog !merci! Link spre comentariu
ICEMAN Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 asta este cel mai bine daca nu conteaza banu:sursa de semnal--->crosover (poti sa ii spui filtru activ) pe 3 cai (bass/medii/inalte)--->3 amplificatoare---> 1-bass/2medii/3inalte Link spre comentariu
andiy Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Personal as opta pentru un filtrul Linkwitz-Riley de pe pagina lui ELIOT. Si daca vrei sa studiezi un pic mai mult, uitate si pe pagina lui LINKWITZ. Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Iti cumperi un mixer profesional cu mai multe canale...Fiecare amplificator il pui pe cate un canal si fiecare il reglezi ce sa scoata Link spre comentariu
csl1131 Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 depinde de ce putere te referi..la puteri mici, sub 200W nu prea are rost sa te complici cu 2/3 amplificatore, dar la puteri mai mari (pe fiecare boxa) acolo are...cel mai bine e asa: pui un amplificator cu filtru trece jos pe basi, si un amplificator cu filtru trece sus pe medii si inalte, si in boxa pui un filtru pe 2 cai , trece jos pt medii si trece sus pt inalte... si gata...asta e cea mai simpla, si mai economica, pt ca 2 amplificatoare costa mai mult..in general eu asa stiu ca se face Link spre comentariu
Vizitator valip Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 Iti cumperi un mixer profesional cu mai multe canale...Fiecare amplificator il pui pe cate un canal si fiecare il reglezi ce sa scoataNix, asa nu merge e cea mai nasoala solutie Link spre comentariu
Vizitator valip Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 In domeniul profesional ceea ce vrei tu se intimpla cu crossover si amplif pe fiecare banda de freq - iar asta se intimpla in general la sistemele autoamplificate care se preteaza in domeniul amplificarilor de pina la 1kw.Este de asemenea si solutia cea mai eficienta .Odata ce ai filtre pasive si nu iti place cum suna boxa nu prea mai ai cum s-o intorci insa in crossover te poti juca linistit pina o aduci unde vrei tu.Parerea mea!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum