Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acumulatori NiZn

tinel

Postări Recomandate

Recent am descoperit pe un site niste acumulatori deosebiti NiZn,in sensul ca au tensiunea de 1.6V comparativ cu cei clasici (NiCd,NiMH ) care au 1.2V. A folosit cineva tipul asta de acumulatori ? Pe site sunt prezentati ca avand numai avantaje ,lucru greu de crezut..Nu scrie nicaieri cum lucreaza la temp. scazute,daca au efect de memorie sau cel mai important ce tensiune au in gol : 1.6-1.7V cum zic ei, sau mai mult ?acc. pe care ai am(NiMH) au 1.35V masurati cu voltmetru digital,desi in fisa lor scrie max. 1.25V,deci ma gandesc ca si astia NiZn au mai mare tensiunea...mi-e sa n-am probleme cu ap. foto daca ai folosesc...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tinel

2

• cristian_draghiescu

1

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Am citit tot ce am gasit pe net ..M-ar interesa parerea cuiva care a folosit acest tip de acumulatori intr-un ap foto..folositi in flashuri ,se pare ca le pot arde..in ap. foto cum s-ar comporta ? E importanta diferenta de tensiune ? (cam 1,6V la 4 acc.)

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Este bine ca s-a reinviat-reinventat acumulatorul Ni-Zn al lui Edison. Trebuie sa apara pe piata grupul consumator + acumulator + incarcator (telefon, aparat foto, bormasina, etc.). Pentru consumatorii dedicati altor acumulatori nu se pot face inlocuiri din cauza caracteristicilor foarte diferite.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări