player4 Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 cine ma poate ajuta cu o schema a aunui adaptor pt multimetru care masoara inductanta? Link spre comentariu
nelu F Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Uite doua scheme. Au aparut in ARRL book. Daca mai sapi pe net poti gasi si cablajele, stiu ca am dat candva de ele. Link spre comentariu
smd-man Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Este veche discutia, dar incerc : Se mai pot pune aceste scheme ? Sau un link ceva... Multumesc ! Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Fara fix 5 luni..... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Omul a întrebat justificat, ataşamentele iniţiale fiind pierdute.Deşi nu prea mai e justificat acum să te complici să adaptezi ceva la un multimetru, există multitestere (L, C, R, joncţiuni)chinezeşti la 5-10 $ cu transport cu tot Link spre comentariu
smd-man Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Multumesc, d-l Vali. Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Râdeți voi râdeți dar în urmă cu niște ani am făcut - de nevoie așa ceva . Un adaptor cu ceva circuite logice cu trei domenii - cred - care scotea o tensiune măsurată cu multimetrul . Și chiar a funcționat ! Haban n-am dacă mai am schema . Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Şi eu am făcut acum câţiva ani un astfel de adaptor, era ceva cu porţi logice.Dacă îmi amintesc unde am pus schema, o să pun link...dar era ceva în genul ăsta: Editat Aprilie 30, 2020 de validae Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Daca se poate explica si cum s-a facut calibrarea. Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Din ce-mi amintesc, parcă se făcea calibrarea la capetele gamelor, folosind bobine cu inductanţă cunoscută.Sunt mulţi ani şi l-am făcut forţat de lipsa unui inductanţmetru, dar la scurt timp am renunţat la el şi am cumpărat un multitester care avea avantajul de a fi un aparat de sine stătător.... Editat Aprilie 30, 2020 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum