Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ADAPTOR L-Metru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• smd-man

2

• nelu F

1

• player4

1

Top autori în acest subiect

• 9 ani mai târziu...

Omul a întrebat justificat, ataşamentele iniţiale fiind pierdute.Deşi nu prea mai e justificat acum să te complici să adaptezi ceva la un multimetru, există multitestere (L, C, R, joncţiuni)chinezeşti la 5-10 $ cu transport cu tot

Link spre comentariu

Râdeți voi râdeți dar în urmă cu niște ani am făcut - de nevoie așa ceva . Un adaptor cu ceva circuite logice cu trei domenii - cred - care scotea o tensiune măsurată cu multimetrul . Și chiar a funcționat ! Haban n-am dacă mai am schema . 

Link spre comentariu

Şi eu am făcut acum câţiva ani un astfel de adaptor, era ceva cu porţi logice.Dacă îmi amintesc unde am pus schema, o să pun link...dar era ceva în genul ăsta:

inductance-meter-circuit.gif

Editat de validae
Link spre comentariu

Din ce-mi amintesc, parcă se făcea calibrarea la capetele gamelor, folosind bobine cu inductanţă cunoscută.Sunt mulţi ani şi l-am făcut forţat de lipsa unui inductanţmetru, dar la scurt timp am renunţat la el şi am cumpărat un multitester care avea avantajul de a fi un aparat de sine stătător....

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări