hades19 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Sunt interesat sa fac si eu efectul, sa inteleg ca nu se gaseste integratul pe Maica Domnului? de unde din alta parte il pot achizitiona si care este pretul lui?Stima Salut ai mp.Am si raspuns :supz: Link spre comentariu
Neluc Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Salut,testate de mine si functioneaza-primele doua,urmatoarele sunt in lucru.Scuze pentru calitatea pozelor-sunt facute cu telefonul.Equinoxul se gaseste pe gogu cu o simpla cautare.Toate sunt foarte usor de facut. Link spre comentariu
Vizitator costeldelay Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Salut, sper sa nu deranjez cu intrebarea, am facut si eu comanda de PT-uri pe ebay, am speranta sa le primesc? CU RESPECT Link spre comentariu
hades19 Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Bine inteles, cum sa nu le primiti? Link spre comentariu
Vizitator costeldelay Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 SALUTARE, mersi pentru incurajare ,eram cam dezamagi pentru ca au trecut vreo 10 zile si nici un semn de la ei ,dar se pare ca dureaza mai mult.Apropo de PT-uri ai facut vreun proiect? Vreau sa stiu daca pot sa echipez un mixer ,constructie proprie . In ce priveste efectele nu prea am exerienta. CU RESPECT Link spre comentariu
hades19 Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Am inceput unul si nu l-am terminat din pacate, mai am de luat pot-uri, swich si carcasa. Cred ca se poate echipa. Link spre comentariu
Neluc Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 am mai facut eu unul cu acest deja batran PT2399 Link spre comentariu
Vizitator costeldelay Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Salut, al meu proiect e ceva mai complex, cred ca e batran dar sper sa-si faca treaba intr-un mixer.Apropo ,esti multumit de functionarea PT-ului? Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Am si eu un modul cu PT2399 si D4558 dar am o problema se aude foarte incet. Din cate stiu D4558 este un amplificator asa ca nu ar trebui sa se auda asa incet. Dau statia la maxim si deabia se aude un pic. Sa nu fii legat eu bine? Am un contact KCON asta unde vine legat? Link spre comentariu
Vizitator costeldelay Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Asta-i proiectul meu Link spre comentariu
Neluc Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Nume, (schema)?... Pentru cel de mai sus va pot da schema daca doriti,pentru celelalte le-am postat deja. Link spre comentariu
Vizitator costeldelay Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Asta-i schema ,merge foarte bine Link spre comentariu
nel65 Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 @costeldelay ,mai clar de atat se poate? nu se vede mai nimic Link spre comentariu
Vizitator costeldelay Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Nel65, da o cautare pe net (PT 2399) si gasesti schema acolo, nu prea ma pricep asa tare , poate o s-o vezi mai clar Link spre comentariu
Neluc Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 felicitari pentru straduinta,ataca si altele in continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum