matzah Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Salut, Doresc sa fac un asa ceva pe post de jucarie interesanta pentru un amp micut. Ce observ totusi in filmuletul facut de autorul softului.. display-ul aparent fara backlight unde caracterele sunt luminoase. Este un 2x20 standard, arata foarte bine cu acest tip de iluminare. Are cineva idee unde pot gasi un astfel de display? Deci fara backlight "conventional" vizibil pe intreaga suprafata a display-ului, non stop. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 acela e display VFDse gassesc dar sunt destul de scumpisoare mai ales la dimensiuni mari Link spre comentariu
catkiller Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 http://avrdevboardshop.hostzi.com/index ... ducts_id=3 Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 am abandonat ideea din motive relativ simplute. N-ar fi problema atmega8, schema sau programul. Fara acest display vfd, un lcd 2x16 sau 2x20 are .. nu stiu cum sa-i zic, refresh rate foarte mare. Respectiv evolutia acelor "bare" ar aparea intr-o ceata desavarsita, cel putin daca fac comparatie cu display-ul 2x16 de care deja dispun. Intr-adevar astfel de montaje arata bine cu vfd-uri sau .. cine stie glcd-uri cu refresh rate mai bun. Link spre comentariu
godFather89 Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Nu e vorba de refresh rate cat e vorba de timpul de raspuns al panoului LCD. Link spre comentariu
matzah Postat Octombrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2010 da, asa e.. tot incurcam termenul..bine ca nu i-am spus slew rate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum