Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu, clima la un Audi A6 fabr. 1995

Vizitator matthias

Postări Recomandate

Vizitator matthias

am un audi A6 din 1995, si nu mai merge climatronicul cum trebe...adica cand dau sa bage aerul la parbriz nu face nimic nu mai ia nici o comanda...baga numai in mijloc si lateral si in spate.....egal pe ce asi apasa nu ia comanda...ce parere aveti???Se poate rezolva cumva??? am schimbat si comanda de climatronic dar aceeasi treaba nu merge :cry: M-as bucura daca ma puteti ajuta...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinnn22

1

Top autori în acest subiect

in primul rand trebuie sa vezi cum sunt actionate clapetele respective, cred ca sunt actionate cu ajutorul vacuumului, asa ca incepi si verifica furtunasele de vacum, sau da-mi mai multe date pe pm despre masina cum ar fi motorizare cod motor, si model ca sa cautam un manual ptr ea si atunci iti pot spune mai multe.

Link spre comentariu
Vizitator matthias

in primul rand trebuie sa vezi cum sunt actionate clapetele respective, cred ca sunt actionate cu ajutorul vacuumului, asa ca incepi si verifica furtunasele de vacum, sau da-mi mai multe date pe pm despre masina cum ar fi motorizare cod motor, si model ca sa cautam un manual ptr ea si atunci iti pot spune mai multe.

deci este un Audi A6 Avant, 2,5 TDI, tip motor AEL serie 011015, 140CP, serie sasiu WAUZZZ4AZSN102375, fabr. 05.1995...dar pe unde sint acele furtunase de vacum?? pe unde trebuie sa ma uit?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări