liv1305 Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Salve,Daca aveti vreun datasheet despre GC7137AD m-as bucura sa o postati. E un DAC pe 3 digiti fabricat in China cu intrare diferentiala se pare. Ii scot schema azi sau miine daca e cineva interesat. Link spre comentariu
nostrom Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 In notitele mele acest integrat apare in schemele de V-A pe site-le de la rusi Nu am verificat aceasta informatie poate aveti timp dumneavoastra.Am revenit si cu o schema Link spre comentariu
liv1305 Postat Septembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Multumesc - seamana mult cu ce am scos ieri (le am la servici si nu le pot compara acum). Poza e identica cu ce am. Pe site-ul respectiv se discuta de modificarea unui PS1502D (traiasca Google translate ca nu stiu ruseste), adica exact ce am si eu - probabil sint identice. Link spre comentariu
liv1305 Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Regret intirzierea, dar electronica e doar o pasiune pentru mine si nu prea am avut timp. Schema e identica cu cea de la rusi. Am atasat si schemele de la rusi si link-ul de la site-ul lor. L-am cumparat doar pentru carcasa (un alimentator de uz general) si m-am ales si cu 2 voltmetre digitale destul de bune la 70 lei (vad ca au ajuns la 100lei). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum