Vizitator Marku Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Am niste difuzoare pe componente Infinity REF-6510cs de 90w RMS si vreau sa ma apuc sa le fac un amplificator.Problema e ca ma uitam pe un site cu difuzoare auto si am observat ca puterea data era suma ambelor difuzoare.Si ma intreb acum daca ale mele sunt 2x90W RMS sau 2x45W RMS? Ajutati-ma si pe mine ca nu stiu ce sa fac....... :cry: Link spre comentariu
Vizitator Marku Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 Chiar nu ma ajuta si pe mine nimeni? :cry: Haideti va rog ca vreau sa ma apuc sa fac amplificatorul si nu stiu de ce putere sa-l fac. Link spre comentariu
Bagherra Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 fA UN AMPLIFICATOR DE 2X45W SI AI REZOLVAT PROBLEMA Link spre comentariu
victor_wts Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 din cate stiu eu si parca stiu bine alea duc 90 si nu doar 45 la alte modele e buba asta la refuri nu e asa.si poti lua linistit un amp cu 100 pe canal ca nu le arzi daca dai cat trebuie si cu ce trebuie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum