Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schimbarea de piese,inlocuirea cd in radio cd

Vizitator chelu

Postări Recomandate

Salut sunt un necunoscator ma poate ajuta cineva in aceasta problema Am un radio /cd pe masina(renault) dar din pacate sa prajit cd ,am facut rost de alt radio /cd si am vrut sa schimb doar cd dar nul citeste va rog un sfat :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

exprimarea dvs lasa loc de multe interpretari.sa inteleg ca in radio-cd-playerul dvs s-a defectat ceva in ansamblul mecanic si a-ti schimbat acel ansamblu cu altul,dintr-un alt aparat,fara succes?daca e asa ,ce model sunt cele doua aparate?sunt comatibile ansamblele mecanice?mai multe date....

Link spre comentariu
Vizitator chelu

Scuze de neintelegere . Am un radio-cd-player montat pe renault care a suferit un scut (copilul meu a bagat monezi in el )ghinion am fost la servis si au zis ca nu se mai poate face nimic circuit ars mecanica dusa ,de atunci merg doar cu radio ,ieri am primit tot un radio-cd-player de renault dar cu afisajul incorporat .mentionez ca lacasul este identic mufa se potriveste, dar nu inteleg de ce nul citeste si daca se poate face ceva in acest sens Multumesc de intelegere

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări