Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

KIT Temporizator telefonic

marinescug

Postări Recomandate

Am atasat schema unui vechi kit de montaj, produs de IPRS. Temporizator telefonic. Desigur ca i se pot gasi si alte aplicatii.Caut , pentru arhiva proprie schemele urmatoarelor truse: Sirena Autosalvare (pliantul portocaliu), Cainele Electronic (pliant maro, ceva cu 3 astabile), Semnalizator bicicleta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

4

• marinescug

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc.Am adaugat Lampa semnalizare, pentru cine este interesat. Cablajul nu este la scara, trebuei reasezat in conformitate cu electroliticii disponibili astazi.Pentru 8411- Comanda telefonica, mocrofonul era cel de la telefoaneel anilor 70-80 cu membrana de aluminiu si praf de carbune.

Link spre comentariu

Comanda telefonica, microfonul era cel de la telefoaneel anilor 70-80 cu membrana de aluminiu si praf de carbune.

Merge inlocuit cu un microfon condensator - in schema are si rezistenta de alimentare cu Vcc (phantom power).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări