Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

care este diferenta dintre acesti tranzistori ?

Postări Recomandate

salut . vreau sa imi schimb finalii de la amplificator si imi trebuie 4 destia Reclama

si 4 deastia : Reclama

problema ete ca nu stiu care este diferenta dintre cei cu " -TOS " si cei cu "/DIV" ? cei cu div sunt mai ieftini si au aceleasi propietati ca cei cu - tos. i-asi ruga pe cei ce stiu sa imi spuna care sunt mai buni pt un amplificator ???.

-------------------------

text editat de zvasile

http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=17653#p17653

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

1

• alexmarian

1

Top autori în acest subiect

cel putin din punct de vedere teoretic , cei cu TOS ar trebui sa fie originali toshiba , adicatelea , cum s-ar zice , de o calitate fara compromis... iar cei cu DIV ar trebui sa fie diverse - brands , fabricati de cu totul alte firme , in general firme de mina a doua si a treia...! absolut la orice magazin ati cauta , cei TOS sint mai scumpi decit cei DIV... :da din punct de vedere al realitatii din piata , acei asa zisi TOSHIBA originali de la magazinul respectiv n-au cum sa fie originali de-adevaratelea niciodata la banii aceia ...nici marcajul celor din poza nu este ca al originalilor , nici pretul nu este un pret corespunzator unor tranzistoare originale...!

Link spre comentariu
Vizitator comfel

Citeste Regulamentul si te vei dumeri de ce ....

In postarile voastre NU scrieti nume de firme si nici trimiteri spre firme, indiferent de domeniul de activitate !

- NU faceti reclama in posturile voastre. Nu toleram sub nicio forma reclama repetata a produselor comerciale sau a serviciilor fara acordul scris a unuia dintre administratorii saitului.

fara comentarii de prisos.......te poti trezi cu un BAN........ :bataie

Edit remus68 - inainte de a posta, cititi regulamentul, asa cum bine precizeaza @comfel. Postarile offtopic vor fi sterse. Daca intilniti postari neconforme cu regulamentul, aveti la dispozitie butonul de avertizare din dreptul fiecarei postari. Moderatorii nu pot citi chiar toate postarile userilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări