Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor in gasirea unei scheme ....

maverik_ro

Postări Recomandate

va salut!incep acest topic prin a-mi cere scuze daca mai este un topic asemanator ... sau identic , dar la folosirea functiei "cautare " tot ce am gasit sunt numai subiecte in "VANZARI " problema mea mare este ca nu am gasit nici o schema de punte redresoare full comandata . am 4 tiristori de 250 de A , si am inteles ca ei pot realiza o punte comandata , in care din reglarea tensiuni pe poatrta tiristorului poti regla intesitatea curentului de sudura ... mentionez ca puntea vreau sa o folosesc la un aparat de sudura .. eu am ceva scheme de punti redresoare , dar sunt semicomandate ... cu 2 diode si 2 tiristori .... dar cand am vazut ce preturi au diodele de 250 de A...... in fine ... daca ma poate ajuta cineva cu ceva scheme ... va multumesc ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maverik_ro

2

• The Stressmaker

1

Top autori în acest subiect

Daca spui ca ai 4 tiristori si nu ai diode atunci poti face un mic artificiu. Pune cei doi tiristori in circuit, in locul diodelor, si, intre poarta si anodul fiecarui tiristor, pune o rezistenta calculata la tensiunea maxima de lucru si 75% din curentul maxim de poarta. Asa in orice moment, vei avea o dioda, cu inconvenientul unui tiristor legat de caderea de tensiune mai mare pe el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări