Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer cu dif sal

bogdan exit

Postări Recomandate

vreau da fac un subwoofer cu un dif sal au diametru de 10" vreau sa fie calculat ca diful asta lam avut in alta carcasa si nu se auzea prea bine care ar vrea sa ma ajute sa-mi dea o schema in format 3D dau niste poze cu dimensiunile carcasei

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan exit

7

• radue

7

• Ciprian Alexandrescu

3

• adi_0106

2

am cautat codul sau difuzorul dar nu am gasit dar am gasit un dif asemanator care are codul asta:YDL 300 LRY 8O Diametru=300mm D. Magnet=140mm Putere M=400W Frecventa=25HZ-4KHZ Senz=92dB Impedanta=8o sau sa ma uit pe cel de acasa poate gasesc codul poate il are,doar dif este sal sau asa ar trebui sa fie

Link spre comentariu

Sal-urile sunt tot un fel de ydl dar care au si parametrii si cutii recomandate.

ehe ..... e un pas inainte :lol: :lol: macar stii ce sa faci cu el dupa ce il cumperi spre deosebire de majoritatea de la KON la care ai nevoie de mama-omida sa iti "proiecteze" niste incinte
Link spre comentariu

.... spre deosebire de majoritatea de la KON la care ai nevoie de mama-omida sa iti "proiecteze" niste incinte

pai nu tre sa manace shi gura lor o paine? :lol: :lol: :lol: eu sunt de parere ca sunt mai bune salurile cel putin dpdv al aspectului' nu stiu acum cat de bine se aud, dar romanu in general alege ce e mai aratos!!!! :x
Link spre comentariu

Din ce scrie pe aici se pare ca nu esti singurul.Sincer mie mi se pare foarte ciudat ca difuzorul sa aiba gauri in membrana, fie ele cat ar fi de micute.Pt subwoofer eu recomand cu cea mai mare caldura HP-15W intr-o incinta bandpass.

Link spre comentariu

Uite aici un proiect in bass box....parca il mai pusesem o data...poate gresesc...Driver Properties Name: sbv3030 Type: Standard one-way driver Company: Sal No. of Drivers = 1 Fs = 29 Hz Qms = 3.34 Vas = 202.2 liters Xmax = 4 mm Qes = 1.42 Z = 8 ohms Pe = 70 watts-----------------------------------------Box Properties Name: Type: Vented Box Shape: Prism, square (optimum) Vb = 1195 liters Fb = 13.29 Hz QL = 5.59 F3 = 18.69 Hz Fill = normal No. of Vents = 2 Vent shape = round Vent ends = one flush Dv = 110 mm Lv = 140.2 mm

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări