Vizitator stiuca Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Vinil lichid ,sau Latex lichid ,unde se gaseste in tara Link spre comentariu
iulidan2 Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Daca spui la ce vrei sa il folosesti, ar fi mai usor de identificat un produs.Exista cel putin doua produse care contin latex si se comporta asemanator dupa uscare, pe care le stiu eu.E vorba de folia lichida, destinata peretilor si tavanelor, in zona de contact direct cu apa, gen bai, cabine de dus, pivnite, balcoane si terase si de setul de hidroizolatii larece, , cu aplicatii extinse, pe langa cele de mai sus, la fundatii, bazine de inot, etc, compus din doua solutii cu aplicare succesiva. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 Latex lichid am gasit la o fabrica de pantofi (... asta se intimpla acum vreo 25 de ani). Link spre comentariu
Vizitator mivol Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Daca vrei sa faci mulaje, foloseste "cauciuc" siliconic - doua substante lichide amestecate, se toarna intr-un model si amestecul devine asemanator cauciucului moale(10-50 Shore duritate).Sunt unele special facute pentru punere pe suprafete verticale (nu curg).Exista si poliuretan asemanator.Astea se gasesc in RO.PVC sau vinil exista pentru mulaje sub forma de placa, care se topeste si se toarna in model.Are avantajul ca se poate refolosi prin retopire. Eu nu am gasit inca pe aici, prin preajma.Sper ca am nimerit raspunsul.Daca nu, da mai multe informatii, poate te pot ajuta.La chestia cu siliconul ma pricep. Link spre comentariu
Drakulya Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 PVC la care se face referire este de fapt o masa termoplastica se produce in Anglia si are denumirea de VINAMOLDEu am asa ceva si folosesc acest material pentru mulaje ( matrite )Cele doua produse , cauciuc siliconic si Vinamold se pot folosii cam pentru aceleas operatii dar fiecare are avantaje si dezavantajeCauciuc siliconic : Avantaje - copiaza foarte bine si reda orice detaliu, rezista la serie mare de piese. Dezavantaj - O data facuta matrita nu o poti refolosii pentru un alt produs.Vinamold : Avantaje - Se topeste la temperatura relativ mica ( cca 170 grade ) . dupa confectionarea si folodirea unei matrite, atunci cind nu mai este necesara se poate taia in bucati mici si se pune din nou la topit. Dejavantaje - Nu copiaza perfect modelul si nu este recomandata pentru serie mare de produse turnate in aceste matrite Link spre comentariu
Vizitator stiuca Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Iulidan 2 ok de unde se poate lua cauciucul siliconic ,.Poate ma poti indruma magazin producator ,importator ,orce ma poate indruma ii multumesc . . Draculya la fel cu acest PVC care se topeste de unde se poate achizitiona ,firma ,magazin,importator ,ca va ramin dator .totusi va multumesc. Imi trebuie sa izolez diste minere la ceva scule . Link spre comentariu
Drakulya Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Pai nu stiu daca renteaza pentru sculele de care vorbesti.Cauciuc siliconic il gasesti la Brasov la o firma ( trimite-mi un mesaj privat ) care comercializeaza. Pretul este undeva peste 200 RON un "kit" 1+1 ( cauciuc +catalizator ) Un kit reprezinta 2 kg cauciuc preparatMasa termoplastica " cauciuc " Vinamold nu cunosc cine ar putea comercializa in Romania. Dai si tu o cautare pe Google si gasesti producatorul din Anglia iar mai departe te orientezi.Fac precizarea ca aceste produse se folosessc pentru modelaj ( copieri si multiplicari produse diverse ) si nicidecum pentru ceea ce ai tu nevoie Link spre comentariu
Vizitator stiuca Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Va multumesc TUTUROR . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum