Vizitator geanacai Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 salutare . e prima data cand postez pe acest site si am nevoie de niste sfaturi pls .. azi am facut rost de o statie de casa SUPERSCOPE model R-340 ... dar nu imi mere are siguranta arsa trebe sa o schimb atat a zis baiatu ca are dar am bagato in priza si nu se aprinde , este careva care se pricepe sa repare sau sa imi zica macar daca e buna de ceva, nu de alta dar sa stiu ce sa fac cu ea ... ms sper ca m'am facut inteles .. Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Te ajut eu, fi atent: Citeste cu atentie regulamentul, apoi cauta sectiunea corespunzatoare unde sa postezi si realizeaza un post detaliat despre cum se comporta amplif tau, poze cu interiorul si ai sa primesti si ajutorul mult dorit.Bafta!! Link spre comentariu
ChRS Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Pana la urma ai inlocuit siguranta arsa? Unde se afla acea siguranta? Link spre comentariu
Vizitator geanacai Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 chrs dami te rog add la e3lvys si iti arat prin camera web ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum