Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mc Intosh MC275

blue

Postări Recomandate

M_am corectat mai sus trebuia sa scriu VARIATII de potential intre spirele alaturate bobinaje distincte ,practic din acest motiv sa incrucisat(anod un tub catod celalat tub) si/sau raportul 1:1 fiind "ametitor"/maxim practic trafo-out stil McIntosh raspuns foarte bun in frecventa(si/sau fuga mica a fazei la capetele benzi_deloc de neglijat/).In orice caz un trafo_out stil/gen McIntosh greu de realizat...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sebi_c

18

• zal

12

• blue

8

• mișa

7

Top autori în acest subiect

Sebi, ce zici de inlocuirea celor doua conductoare superizolate, cu doua conductoare normale CuEm intre care se insereaza un fir textil, un fel de bobinaj trifilar ?

Eu am sarma (dublu izolat cu email, adica un Cu de 0.4 ajunge la 0.55...0.6), dar dupa cum am mai spus, nu am fier care sa ma satisfaca! Mai am o sarma si cu poliuretan rosu, cred ca si aia tine.PS: Referitor la idee, nu stiu ce sa zic! Tensiunile mari apar intre toate conductoarele alaturate, respectiv valoarea tensiunii de alimentare. Eu zic ca se gaseste sarma destul de usor. Eu am gasit la un atelier de rebobinat motoare mari, al unei cooperative de surdo-muti.
Link spre comentariu

Am mai folosit si eu cind si cind CFB si asa..., "subţire de vara/leşinat" 10%-12% uneori si mai putin ( deci nici pe departe stil McIntosh sau 1:1) ,vreu sa va spun ca fuga fazei la joase scade foarte mult si basul este redat simtitor mai bine(se extinde raspunsul la joase mult) ,nu am avut ocazia sa ascult un McIntosh pina in prezent...dar cu siguranta (intuitiv_din prezentari) poate fi un sound deosebit.

Link spre comentariu

Asta-i chestiunea portugheza, care a tradus-o Zal!

:jytuiyu Buna dimineata! (mie) Nu am fost atent. Gasisem ceva cu Priboy si apoi MacIntosh, nu citisem tot threadul acesta si am postat. Ai dreptate. Este exact materialul postat de Zal. :bataie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări