Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mc Intosh MC275

blue

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sebi_c

18

• zal

12

• blue

8

• mișa

7

Top autori în acest subiect

Pentru rapiditate si raspuns promt e mult mai bine daca se expune schema la "vedere" nu zip... comprimate nu stiu cum etc. doar simplu...Omul recent nu mai are timp sa salveze, se "desfaca" si sa se si mai uite pe schema daramite sa si-ti raspunda...

Link spre comentariu

Eu zic ca schema nu e chiar identica. E putin adaptata la anii nostri. Versiunea initiala folosea 12BH7, un tub din televiziune. Schema e pe undeva, dar e pe bani, asa ca daca cineva o are fara bani sa ne-o arate si noua!PS: Pai chiar si schema MC275CE e buna daca e! Parca si asta arenumai 12AT7 si 12AX7.

Link spre comentariu

12BH7 e ECC82 cu muşchi.Aş putea să pun schema la trafo de ieşire, dar nu cred că are rost, bobinarea cu panglică de 3-4 sîrme iese din discuţie.Mai jos e o variantă hibridă, cu acelaşi traf de ieşire.

Link spre comentariu

In vechiul subiect McIntosh deschis de mine , era atasata schema la 275 CE Are rost atasarea detaliilor de executie , exista oameni cu adevarat talentati si perseverenti ( Maestrul Misa ! ) care au bobinat 10 conductori paraleli......deci e posibil ! ! !

Link spre comentariu

12BH7 e ECC82 cu muşchi.Aş putea să pun schema la trafo de ieşire, dar nu cred că are rost, bobinarea cu panglică de 3-4 sîrme iese din discuţie.

Ar fi interesant sa vedem si schema trafului de iesire,macar asa ca material didactic! :da
Link spre comentariu

Bine, fie, mi-am scrîntit creierii să traduc din portugheza braziliană. Individul a disecat un traf defect. :rade: M-aş mira să se apuce cineva de traf.

Multumesc,poate fi o tema de studiu.Se poate realiza;singura problema pe care cred ca o putem intampina este gasirea unui conductor de bobinaj cu o izolatie ff buna(!!!!),oricum cine se va apuca de acest proiect ii vor trebui mai multe date despre acest traf,doar un numar de spire si aranjarea bobinelor in camp nu sunt suficiente.
Link spre comentariu

Felicitari zal ,multumesc pt munca depusa, foarte interesanta constructia acestui transformator si merita sa schimbam impresii legate de acesta, cred ca eficienta lui este nemaipomenita, cel putin d.p.d.v. energetic , sint tari americanii de la Mc Intosh !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări