Jules00 Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 Salut! Am de reparat un amplif. de asta in care s-a cam umblat. Finalii sunt BD245C (NPN,80W,10A,100V) dar cred ca schema a fost conceputa pe finali complementari. Tin sa amintesc ca alimentarea este simetrica iar pe partea de - finalul este cu C la - iar cu E la iesirea de dif. Asta ar insemna ca tz-ul sa fie totdeauna blocat. Gresesc cumva? Daca ar avea cineva o schema ar fi SUPER! Multumesc anticipat pt. raspunsuri. Link spre comentariu
Jules00 Postat Septembrie 21, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2005 Aici e schema desenata de mine a partii finale a amplific. (Mai mult n-am apucat sa desenez) Link spre comentariu
belowsky Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 asaceva este pe net ,numa traba cautat :oops: Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Pune finalul de jos tranzistor PNP si asa o sa functioneze (rezulta un tranzistor Darlington PNP compus din doua tranzistoare PNP tot asa cum sus e un Darlington NPN format din doua tranzistoare NPN). Link spre comentariu
Jules00 Postat Septembrie 22, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Da...azi mi-am dat seama ca nu are cum sa fie un NPN ci un PNP mai exact, BD 246C. Unii care "repara lucruri" chiar ar trebui sa se lase de meserie! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum