kyme32 Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 buna ziua, am o statie de emisie receptie alan 77 la care am mufa de la microfon cu firele rupte din radacina, mufa fiind din 6 conectori dar problema consta ca nu stiu care unde vine se poate ca cineva sami dea o idee cum as putea sa aflu? mentionez ca nu am unde sa o iau pe ghicite, nu am nici un acumulator 12v si nici din greseala vreun traf prin preajma asa ca nu am cum sa ma duc pe ghicite forma mufei e in urmatoara ordine ** * * * * am fire de culoare negru, rosu, verde, galben, alb poate sa ma ajute cineva va rog? Multumesc anticipat sunt numerotate in urmatoarea ordine pe mufa 32 6 4 1 5 Link spre comentariu
florinnn22 Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 salut, nu ai cum sa o iei pe ghicite s-ar putea sa troznesti statia. 2 dintre fire sunt ptt-ul, 2 microfonul, 1 fir ptr ecranaj.cel mai simplu desfa statia si vezi daca sunt notate cumva pe placa, daca esti din buc te pot ajuta contra unei beri.incearca intai sa gasesti schema pe net a statiei.da-mi pm ca nu intru prea des pe aici si posteaza si la sectiunea radioamatori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum