Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema amplificator JVC AX611BK

Vizitator cislariu dorel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

3

• zal

2

• hpavictor

1

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

Bine ai venit pe forum! Dupa cum bine trebuia sa vezi, pe acest forum sint mai multe sectiuni, fiecare cu tematica sa. Pentru cereri de scheme trebuia sa postezi aici viewforum.php?f=16 Alta data fii mai atent si inainte de a mai face alta postare, citeste regulamentul si vei vedea ce trebuie sa contina titlul unui topic(oricum, nu adresa ta de mail !!!). Succes!

Link spre comentariu

vrei sa il modifici sau sa il repari? prevad o interventie prompta a "Tortionarului" sau a "Broscarului" la postarilea de genul asta :rade: :nebunrau: :nebunrau:

Sper ca nu incurajezi lipsa de disciplina !Un sfat bun nu puteai sa ii oferi ?Tu nu ai oare nevoie niciodata de indrumare ?Altceva ce mai prevezi ? Numerele de la 6 din 49 pe saptamana trecuta ? Sper ca intelegi..... si stii de gluma !
Link spre comentariu
Vizitator cislariu dorel

are cineva schema electronica de la amplificator stereo jvc ax611bk

vreu sa il repar am niste rezistente arse cred ohmice si nu stiu valoarea lor as inlocui cat posibil apropiat de valoarea celor arse si mai am un tranzistor asemanator ca format ca bc dar mai mic scrie pe el c144 si nu stiu echivalentu
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator cislariu dorel

are cineva schema electronica de la amplificator stereo jvc ax611bk

am facut rost de schema originala daca are cineva nevoie,detalii despre schema il ajut cu cea mai mare placere.
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

C144 e un trz de comandă, mai are în interior rez sau diode, se mai găsea prin video sau tv.

C144 se poate masura cu testerul pt diode sau cu ohmetrul ? Am masurat unul dar aparatul imi indica rezistenta infinita.In dreptul fiecarui terminal sunt inscriptionate literele T S W.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări