radue Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 Vreau sa-mi fac ( in viitorul destul de apropiat ) o pereche de incinte pe care sa mi le pun la TV. Pt amplificare cred ca o sa folosesc 2 TDA 7294.Ce difuri imi recomandati pt un astfel de sistem?Eu m-am gandit la HP-10T pt ca e fullrange si elimin problema filtrului si ies si mai ieftin.Oricum, vreau si difuri cu SPL rezonabil ( peste 90 dB daca se poate )As vrea sa aud si parerile voastre in privint difurilor.Multumesc anticipat.PS: Nu prea vreau sa folosesc si tweeter pt ca vreau sa ies cat mai ieftin din treaba asta. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 tot va trebui sa folosesti tweeter pt ca hp 10t urca pana la 10khz in frecventza shi nu stiu daca iti convine asa. daca vrei o solutie ieftina shi cat de cat de calitate ai putea fol asa ceva http://www.icemansound.3x.ro/SB8.html sb8 are spl 91,07 db bafta in realizare proiectului :!: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 21, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2005 OK, merci mult pt proiect.<>Sincer nu prea imi pasa cat de mult urca diful respectiv, eu vreau sa se auda mai bine si bineinteles mai tare decat se aude de pe difuzorul TV, care nu prea urca/coboara destul de bine in frecventa.Am ascultat un difuzor Atto de 10", pe el scria 220 W Peak, membrana neagra, din hartie ( asemanatoare la textura si model cu HP-12W ) si urac desul de bine pt ceea ce imi trebuie mie. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 poti face un experimentfoloseste un eq pe 32 de benzi pt winamp (cauta pe google DECI soft plug-in)si taie manual frecventele peste 10Khz si asculta muzica sau un post de radio on-line pe o pereche de boxe normale .daca-ti place cum suna, da-i inainte 8) Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 Din cate stiu eu ...Gaura de reflez se pune in locul unde se intoarce unda sonora deci pe panoul din fata cu diful...Nu in spatele difului pe aceeasi axa... Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 22, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Boxele pioneer ( momentan imi scapa numele seriei ) au refflex-ul in spate, si se aud destul de bine Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 daca boxele au difuzoare cu magnet mare , sa le pui departe de televizor Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 22, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Stiu cum e cu magnetismul asta, am pus un HP-15W la 1 m de monitor si aveam un curcubeu super... Link spre comentariu
fum3z Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 poti face un experimentfoloseste un eq pe 32 de benzi pt winamp (cauta pe google DECI soft plug-in)si taie manual frecventele peste 10Khz si asculta muzica sau un post de radio on-line pe o pereche de boxe normale .daca-ti place cum suna, da-i inainte 8)Eu nu gasesc pe google plug-in-ul asta DECI???Da-mi tu un link ca sunt interesat Link spre comentariu
exxu Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 Daca imi aduc bine aminte, chiar pe winamp.com gasesti un eq cu 250 de benzi sau ceva de genul asta :wink: Link spre comentariu
exxu Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 http://winamp.com/plugins/details.php?id=143170 Sunt doar 128... Greseala mea. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 23, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2005 Incercati DSS DJ 5.0Aveti un crossover destul de interesant Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 cauta mai bine EQ parametric..este mult mai flexibilparca era unul cu 5 benzi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum