Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte pt TV

radue

Postări Recomandate

Vreau sa-mi fac ( in viitorul destul de apropiat ) o pereche de incinte pe care sa mi le pun la TV. Pt amplificare cred ca o sa folosesc 2 TDA 7294.Ce difuri imi recomandati pt un astfel de sistem?Eu m-am gandit la HP-10T pt ca e fullrange si elimin problema filtrului si ies si mai ieftin.Oricum, vreau si difuri cu SPL rezonabil ( peste 90 dB daca se poate )As vrea sa aud si parerile voastre in privint difurilor.Multumesc anticipat.PS: Nu prea vreau sa folosesc si tweeter pt ca vreau sa ies cat mai ieftin din treaba asta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

5

• exxu

2

• Mircea Bartic

1

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

OK, merci mult pt proiect.<>Sincer nu prea imi pasa cat de mult urca diful respectiv, eu vreau sa se auda mai bine si bineinteles mai tare decat se aude de pe difuzorul TV, care nu prea urca/coboara destul de bine in frecventa.Am ascultat un difuzor Atto de 10", pe el scria 220 W Peak, membrana neagra, din hartie ( asemanatoare la textura si model cu HP-12W ) si urac desul de bine pt ceea ce imi trebuie mie.

Link spre comentariu

poti face un experimentfoloseste un eq pe 32 de benzi pt winamp (cauta pe google DECI soft plug-in)si taie manual frecventele peste 10Khz si asculta muzica sau un post de radio on-line pe o pereche de boxe normale .daca-ti place cum suna, da-i inainte 8)

Link spre comentariu

poti face un experimentfoloseste un eq pe 32 de benzi pt winamp (cauta pe google DECI soft plug-in)si taie manual frecventele peste 10Khz si asculta muzica sau un post de radio on-line pe o pereche de boxe normale .daca-ti place cum suna, da-i inainte 8)

Eu nu gasesc pe google plug-in-ul asta DECI???Da-mi tu un link ca sunt interesat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări