alexmarian Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 sal. am si eu o intrebare. cum leg la un filtru difuzoarele ex . la un amplificator 100w/8ohm am un filtru 3 cai 8ohm . acum urmeaza problema . ce impedanta sa aiba difuzoarele care o sa le leg la iesirile de la filtru ? la iesirea de bass ? inalte ? medii ? .si inca o intrebare watti vor fi distribuiti in egala masura la fiecare difuzor ? Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 pentru un amplificator de 8 ohmi vei folosi un filtru pe 8 ohmi si difuzoare pe 8 ohmi ... cat despre legat , ai vazut ca pe filtru sunt mai multe borne la 3 cai ai : input ( acolo legi plus si minus venind de la statie) si apoi in capatul celalalt ( sau altundeva pe filtru in functei de model) ai 6 borne : + - bass + - medii +- inalte , care biensur , respectand + si - de pe difuzoare le legi . Nu nu vor primi la fel de multi w , spre ex ... niciiodata nu ai la fel de multi w pe bas cat ai pe inalte , totusi , nu de w trebuie sa ti cont , ci de sensibilitate si frecventa de separare . Ideal ar fi sa faci filtrul de la 0 , mai greu dar mai bine Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 spre ex ... niciiodata nu ai la fel de multi w pe bas cat ai pe inalte ...bineinteles, ceea ce spui tu fiind o mare... prostie. Majoritatea puterii se distribuie difuzorului de joase, mediile si inaltele, impreuna, avind in jur de 10...20% din puterea totala a sistemului. Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 ..bineinteles, ceea ce spui tu fiind o mare... prostie. Majoritatea puterii se distribuie difuzorului de joase, mediile si inaltele, impreuna, avind in jur de 10...20% din puterea totala a sistemului. totusi daca si afirmi ce ma spus mai devreme ... de ce spun o mare ... prostie ? Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Despre asta e vorba. Am spus in postarea de mai sus, de ce. niciiodata nu ai la fel de multi w pe bas cat ai pe inalte Link spre comentariu
alexmarian Postat Septembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2010 aha ma-ti lamurit baieti mersi mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum