Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Denon 2802- cateva curiozitati

Vizitator emilgo

Postări Recomandate

Vizitator emilgo

Salut! Am pus mana pe acest amplituner (cica asa se spune) si sunt curios cam ce boxe as putea pune pe el cu raport calitate-pret convenabil. Nu am nici un buget mare dar totusi parca ceva nou, de magazin ar fi de preferat, mai exact 2 boxe de podea. Pe langa asta, el are o intrare la spate pentru antena fm, am facut eu o improvizatie cu o mufa ce se potriveste perfect si in continuare cu 1 metru de cablu tv. Merge tunerul, prind canalele ok, insa sunt curios daca se gaseste o antena speciala pentru el, ceva care sa prinda mai clar si sa fie mai ok dpdv estetic.Ultima intrebare, care ma intereseaza asa orientativ: cat face un denon de asta?Ps -are si telecomanda originala, destul de mare si patratoasa...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• remus68

1

• wally_gatter

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

intrebarea e o chestie strict comerciala.. cat despre antena, da exista in comert antena telescopica ptr fm pe care o poti adapta la cablu coaxial daca nu are , dar de regula antenele fm au asa ceva... mai bine postai la sectiunea anunturi , parerea mea.. :da

Link spre comentariu
Vizitator emilgo

Eu nu vreau sa vand nimic ci doar sa ma familiarizez cu ce am cumparat deja si eventual sa-mi mai iau cate ceva pe langa. Nu are nicio legatura cu sectiunea anunturi ci mai degraba am prezentat un amplificator la sectiunea amplificatoare cerand mai multe detalii de la altii mai priceputi ca mine. Mersi pt info legate de antena.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări