Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare imprimanta jet

vio_gl

Postări Recomandate

sal am incercat sa modific o imprimanta jet pentru a putea imprima direct pe cablaj,am reusit sa pacalesc senzorul de hartie dar acum imi apare mesajul paper jam.am coborat axul care impinge hartia in fata cu 3mm dar tot imi apare acest mesaj paper jam carewv ma scote din minti,daca stie cineva ce tre sa-i mai fac rog ajutor.imprimata e lexmarkz735

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio_gl

2

• miron1947

2

• Adierea

2

• maverik_ro

1

Top autori în acest subiect

si eu sunt interesat de asa ceva . si am vre-o 2 3 imprimante pe jet de cerneala ....intrebarea este ce ai pus in locul tusului... (stiu ca trebuie ceva mai dur ... tusul , din cate stiu eu se dizolva in acid ...)

Link spre comentariu

Are senzor la esire in caz de se blochiaza hartia in imprimanta nu baga alta hartie .Problema mai mare este daca imprimanta nu este prevazuta pentru imprimare si pe materiale mai groase ,carton .Tamburi de precizie care antreneaza hartia , au pinioane la un capat iar cand bagi intre tamburi ceva mai gros aceste pinioane ese de pe dantura .Trbue inlocuite aceste pinioane cu altele care au dantura mai inalta .Ai incercat cerneala daca rezista la clorura .

Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

m-am uitat nu are

Al doilea senzor este pe angrenajul care asigura curatarea capetelor la fiecare pagina. Trebuie sa il cautati pe langa motorasul care deplaseaza capetele.Mesajul de "Paper jam" apare si datorita faptului ca primul senzor a fost "pacalit" mecanic, nu si sotfware. Procesorul imprimantei se asteapta sa primeasca un semnal de la senzorul de inceput de pagina si un semnal de la senzorul sfarsit de pagina.Dupa ce pacaliti si al doilea senzor mai aveti inca 2 lucruri de pacalit:1. sa convingeti imprimanta sa functioneaze cu cerneala cu pigment (care rezista la clorura ferica, nu si la acid);2. Inainte de a trece cablajul prin fata capului de printare, acesta trebuie sa treaca printr-un cuptor de preincalzire (tamburul cu rezistenta de incalzire de la o impriumanta laser).Astept si eu cu intreres un filmulet cu imprimanta functionala :da BAFTA!
Link spre comentariu

Ba, e chiar posibil sa nici nu fie un senzor special ci determinarea sa se faca pe baza sarcinii motorului, adica senzorul este in circuitul de control al motorului. Daca circuitul asta e partea a unui integrat e posibil sa nu ai ce face.

Link spre comentariu

- de trebue incalzita placa erneala de circuit imprimat inainte de a fi bagata la imprimanta altfel se aduna cerneala in picaturi mai marii "cerneala este cu apa si trbue sa fie de tipul durabrait"- dupa ce placa a fost desenat cu imprimanta pentru ai mari rezistenta se baga la cuptor pentru recoacere .Se poate folosi un fer de calcat cu termostat la care termostatu a fost putin modificat pentru a permite reglarea unei temperaturii mai marii .Deunde luoati cerneala . Eu am facut comanda de la epson si nu rezista aproape deloc .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări