silicipi Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu privire la imperecherea unor diode. Am cateva bucati diode duble gen BYV32-200 dar sunt toate cu catod comun, as vrea sa stiu care este complementarul, sau o dioda dubla cu anodul comun, dar care sa se si gaseasca pe la noi si sa se imperecheze bine cu cele de mai susca asa am mai gasit dar nici la TME nu au asa ceva. Va multumesc anticipat Link spre comentariu
moro Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Nu cred sa existe complementare pt asa ceva, din cate retin eu, sunt si diode cu anod comun insa de curenti mult mai mici gen BAT54 care sunt smduri in capsula sot23 Link spre comentariu
silicipi Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 trebuie sa fie eu am gasit dar nu se gasesc pe la noi, Link spre comentariu
mesterica Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 dioda da e de 25 de amperi/200 volti/25ns. e din seria BYV 32(ultra fast diode de 25 de amperi). greu s-o mai gasesti acuma,prin magazine. se gasea odata(anu trecut,am luat eu) un model BYV72EW-200(32 amperi/200 volti/28 ns);dar nu stiu in ziua de azi daca o mai fi;asta am luat-o de pe str.Maica Domnului,de la unul din magazinele acealea ce sunt pe acolo,de electronice(nu-mi mai aduc minte acuma care magazin). Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Mai bine foloseste diode separate,nu cate 2 in capsula Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 dioda da e de 25 de amperi Atentie, este de 16 A ! Daca doriti si fiabilitate, atunci folositi componente discrete, cum a recomandat si dl. Dr.L. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Atentie, este de 16 A !Si de 35 ns nu 25 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 1-- exista astfel de diode cu anod comun , chiar si de curenti mai mari...!2-- astfel de diode nu s-au comercilizat niciodata pe piata din rsr...! Link spre comentariu
silicipi Postat Septembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Cu alte cuvinte nu am nici o sansa sa gasesc asa ceva ,nu?Si eu care credeam ca o sa mai castig ceva spatiu, osa folosesc pana la urma 4 diode BYV79-500, puse doua cate doua fata in fata si radiatorul intre ele, le prinde in felul acesta pe toate 4, doua pe fata doua pe spate. Nadajduiam totusi ca voi gasii astfel de diode. d-le Misuraelectronic, dti cateva exemple de astfel de diode, ca sa nu murim prosti, mai tarziu, o sa pun si eu cateva din ce am gasit eu, dar care din pacate nu se comercializeaza si la noi. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 speranta moare ultima , stimate domn...! am pe stoc doar diode in capsula de bu508aw , mai zdravene dpv al curentului decit ce aveti dvs cu catod comun , insa pretul nu este deosebit de atractiv ...! Link spre comentariu
silicipi Postat Septembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Si cam care e pretul unei astfel de diode duble? Daca se considera reclama dati-mi PM, eventual spuneti-ne si noua cum iii zice diodei, asta daca nu e secret. Numai bine! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Pretul si modelul unei diode nu se considera reclama,sa nu exageram Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum